Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cipele sam našla i popratni materijal protiv žuljeva. Flastere i sprej Sutra ću u još jednu potragu i na kraju ću hlače i bijelu košulju i tacnu u ruke :)
ja sam probala gomilu krpa danas
bukvalno
u lindexu nista nasla nisam
i taman se smorila ko plovak kad udjem u tom tailor
toliko je ok kroj da mi bilo doslo obje da kupim
bila su dva dezena, al sam se zaustavila na vrijeme
uzela sam i neki za svaki dan u waikikiju na tufnice kosulja haljinu
jerbo je bila prakticno dzabe 😆

Ništa nije tako lepo kao kada ponovo možeš da nosiš haljine a da ne izgledaš kao angela merkel ili kraljica elizabeta...
Na posao bih samo haljine nosila.
Skoro neće biti neke proslave, okupljanja su nam zabranjena, a svadbe nemam, mi smo sa našim prijateljima po 100 godina u braku već.
Tako da mi neka elegantna haljina praktično i ne treba.
Imam sada šta da obučem, ali mi se na neku svadbu i ne ide. Gomila tog kiča koji tamo možeš da vidiš me proganja danima.
Malo mi nedostaju naše konferencije jer se dobro zezamo, ali reče osoba koja neće ni u kanc da se odvuče.
Kao neki međed sam, izvući me iz kuće, makar bila i neka proslava, ide malo teže.
A sa kolegama kad sam išla obukla sam ladno trenerku i bolero.
Haljine čekaju samo ofis, a i to čekaju mene koja uvek nađe neki razlog da se obuče nešto drugo. Te hladno je, te ne sviđa mi se kako mi stoji ova haljina, te već sam nosila hiljadu puta.
Da zaključim, treba mi nova zimska haljina.

imas zimskih sad bas dobrih tih za svaki dan

Gde?
Moram ići u Atrativo kad bude nekih para.
Htela bih da kupim nešto kao Ivković, ali mi se ne daje 100 evra za haljinu.
Jedne godine našla sam desigual haljinu vunenu za 5000 i moji su me zeznuli, bilo je leto i ja kupila tuniku.
I sad prc, nikad više nisam našla takvu haljinu.
Ali pogledaću kad bude para, sad moram malo da iskuliram.

Не могу рећи да не волим људе али ми више одговара необавезни разговор са случајним особама него сусрет са некима које одавно познајем. Унапред осетим неку нелагоду, не знам како то да објасним.
asocijalna :mrgreen:

Gde?
Moram ići u Atrativo kad bude nekih para.
Htela bih da kupim nešto kao Ivković, ali mi se ne daje 100 evra za haljinu.
Jedne godine našla sam desigual haljinu vunenu za 5000 i moji su me zeznuli, bilo je leto i ja kupila tuniku.
I sad prc, nikad više nisam našla takvu haljinu.
Ali pogledaću kad bude para, sad moram malo da iskuliram.
desigual ja ne volim
kad pipnem najezim se
i ti dezeni ko da je pijani papagaj eksplodirao
jedino njihovo sto sam ikad vidjela da mi se svidja je kaput koji je kolegica dofurala iz spanjolske
al ja ga ne bih nosila
na njoj mi je odlican

u attrativu za divno cudno nista nasla nisam
dobro, jesam jednu petrolej plavu pamucnu haljinu za svaki dan, al sam se premisljala i na kraju odustala

zimskih haljina raznih imas konacno posvuda
sad se opet nosi trikotaza i predimenzionirane haljine kao kosulje i majice pa ima svasta vec

i da napomenem od ivkovica se cesem :lol:

Највише волим да запиткујем шофере и грађевинске раднике. Оно, кад ће зграда да се заврши и зашто још није, поправите онај панел горе лево, зашто нисте везани, шта ће бити у приземљу који локал итд итд...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back