- Poruka
- 19.911
Hrabra zeno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hrabra zeno.

Treba nekad i popi zdetipravi mi pakao od zivota, ali trudim se da izbalansiram nekako, dok ne popi.zdim i oteram sve u pm

Fotkajedva sam nasla haljinu za neku svadbu
zasu je sve
volana na sve strane
120 posto poliester
![]()
jedva sam nasla haljinu za neku svadbu
zasu je sve
volana na sve strane
120 posto poliester
![]()
Ja još nisam.jedva sam nasla haljinu za neku svadbu
zasu je sve
volana na sve strane
120 posto poliester
![]()
ja na kraju uzela neku u tom tailoruJa još nisam.
ma imam pun ormar crnih haljinaБуквално треба сашити неку универзалну црну хаљину која ће бити добра за све. Само мењаш накит или већ шта имаш.
Oh nema kakva fotka
ne znam ni sta da obujem
sezona je zuljeva![]()
Jokjel si ti brankov neki buraz?
Cipele sam našla i popratni materijal protiv žuljeva. Flastere i sprej Sutra ću u još jednu potragu i na kraju ću hlače i bijelu košulju i tacnu u rukema kakva fotka
ne znam ni sta da obujem
sezona je zuljeva![]()

Zvuci interesantno.Мени су фармерке које добро стоје, бела кошуља и неки баш, баш блесав накит, уз добре ципеле комбинација и за најсвечанију прилику.
Мене исто чека свадба. Никада не купујем ново. Одлучила сам да обучем кратку смарагдно зелену хаљину, једноставну, без детаља, салонке у истој боји змијски принт, црне чарапе на црту и црну кожну јакну. Ставићу неке упадљиве минђуше боје старог злата. И бићу чупава, наравно![]()
Pa obuci farmerkeМени су фармерке које добро стоје, бела кошуља и неки баш, баш блесав накит, уз добре ципеле комбинација и за најсвечанију прилику.
Мене исто чека свадба. Никада не купујем ново. Одлучила сам да обучем кратку смарагдно зелену хаљину, једноставну, без детаља, салонке у истој боји змијски принт, црне чарапе на црту и црну кожну јакну. Ставићу неке упадљиве минђуше боје старог злата. И бићу чупава, наравно![]()
Па, зажелела сам се сукње на чарапеPa obuci farmerke.
Želim da kupim neku dobru haljinu, nevezano za svadbu. Nisam odavno.

ma imam pun ormar crnih haljina
mislim, neka ih
nek cekaju neku sahranu![]()
meni bukvalno svake naprave zuljeve iznad pete, imam jezivo tanku kozu, tako da me zabolelo i naso citanje tvog postaPogledajte prilog 1021947
@Stevcina zabica bez ovog ne obuvam nove cipele. Nemoj mi se smiješ na moje muke![]()