Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
never give up sayings GIF

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Sad sam legla da se odmorim. Ceo dan u haosu i poslu. Slušam muziku i odmaram živce. Spremila sam savršen ručak posle posla i najela se ko prasica. Imala sam neverovatnih 7 sastanaka, pregovore, i telefon mi je zvonio ceo dan. Lud dan.
Ali vikend je počeo, ja sam nabavila sebi cigarete i kafu, ubacila se u mod ništa poso do ponedeljka i uživam u muzici sada.

Мени су фармерке које добро стоје, бела кошуља и неки баш, баш блесав накит, уз добре ципеле комбинација и за најсвечанију прилику.

Мене исто чека свадба. Никада не купујем ново. Одлучила сам да обучем кратку смарагдно зелену хаљину, једноставну, без детаља, салонке у истој боји змијски принт, црне чарапе на црту и црну кожну јакну. Ставићу неке упадљиве минђуше боје старог злата. И бићу чупава, наравно :mrgreen:

Мени су фармерке које добро стоје, бела кошуља и неки баш, баш блесав накит, уз добре ципеле комбинација и за најсвечанију прилику.

Мене исто чека свадба. Никада не купујем ново. Одлучила сам да обучем кратку смарагдно зелену хаљину, једноставну, без детаља, салонке у истој боји змијски принт, црне чарапе на црту и црну кожну јакну. Ставићу неке упадљиве минђуше боје старог злата. И бићу чупава, наравно :mrgreen:
Zvuci interesantno. 🙂

Pa obuci farmerke 🥰.
Želim da kupim neku dobru haljinu, nevezano za svadbu. Nisam odavno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back