Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Metla učiteljica...

Ne znaju mlade generacije skoro ništa, nemoj da se ložiš...
Ne znaju nista jer ih ne ucite nista
Njima su roditelji mojih godina ili stariji malo oko 4 banke
I tvojih godina
Pa brukete nam generacije jjebo te cemu ucite tu decu
Samo zna da puci usta za selfi
Vaspitavajte tu decu aman, nije moj posao da to radim umesto vas

(Ne ti ko ti ti direktno, nego generalno kazem)

eo pitanje za fotografkinju..slikas napr bogi u beloj providnoj haljini spram bež rikvanda sa 4 fles glave...koji odnos ces staviti u rasveti, koliko svetla na objekat koji na pozadinu a da se samo naziru njene obline i vidi faktura haljine koja ima minijaturne aplikacije na njoj u formi cvorova? :ceka:

S kim :lol: ne vidi baba sine :lol:

E a smesne su ko crtani film kad im pokazem fotku posle okidanja kako skice u radosti
Magija svetla elegantne haljine i sminke :lol:
Grle me cmacu kazu ulepsala sam im dan jer sam mnogo divna :rotf:
A ja uz lazan osmeh odbrojavam kad ce da idu :lol: mrtva sam umorna

Uzela sam oba dana vikenda, da se izvrnem ko bubasvaba i spavam
Eto me na slikanje da napraviš ko novu, da udaš svekrvu.

pravi mi pakao od zivota, ali trudim se da izbalansiram nekako, dok ne popi.zdim i oteram sve u pm
Mnogo mi je zao, Kvinsonjo. :(

Ja sam to morala napraviti.
Ne bas teranje u pm, ali sam bila jasna i glasna. Promenila sam svoje ponasanje prema njoj, jer se ona nikada nece promeniti, znaci moram ja da izadjem iz tog kruga.
Ne mogu ti opisati kolicinu emocionalnog ucenjivanja i optuzbi koje sam dobila nazad. Bolje da ne idem u detalje.
Za mene je imala vrlo ambiciozan plan i program jos od mog rodjenja. U svakom mom filmu ona igra glavnu ulogu.
Od prosle godine u odnosu sa njom koristim savete za ponasanje sa osobom sa narcisoidnim poremecajem i cini mi se da to daje neke rezultate.

Saosecam sa tobom. :zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back