Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tako je, bez problema im je dosadno. kad nema problema oni ih izmisle. samo me čudi tvoja keva, ne spada u te spomeničarske generacije, trebalo bi da je razumna rokenrol osoba
Има ту и до васпитања. Ушушкани, заштићени, навикли да им је све подређено, родитељи направили идиоте од сопствене деце. Али и до карактера, наравно.
Моја бака од 91 годину је далеко разумнија. Отима се, бори, све што може сама уради. А мама... само слегне раменима. Карактер ленчуге.

Има везе, како нема. Ако ниси сам у кући, испратићеш дете, рећи срећан пут и наставити са животом. Овако се сувише везују и стварају проблеме.

Ma jok sve je do osobe.
Moja živi sama već 10 god skoro i uvek je bila isključiva podrška za odlazak odavde, daleko što dalje.
Svekrva, koja ima živog muža plus ćerčicu princezicu, živi u dubokoj negaciji konstantno prebacujući sinu na svaku njegovu izraženu misao o napuštanju sa pffff kao da je drugde bolje. Nikad nije rekla, ali jedva je preživela što se odselio i rešio da ne živi u njihovom potkrovlju.

To što neko ima supružnika ne znači da se neće vezati za dete. Ja bar svašta gledam u mom poslu.
Treba da imaš život i van porodice i onda je sve kako treba.
Sebičnost je karateristika staraca, jednostavno propadaju i gase se i svesni su toga. Mene kad moja pita kako u susedno selo idem, ja kažem avionom i ona ućuti. To je jednostavno tako kod njih. Na nama je da takvo njihovo ponašanje kanališemo.

Има разних случајева, то јесте. Не знам, мој отац није себичан, пушта ме на миру у потпуности.

Има ту и до васпитања. Ушушкани, заштићени, навикли да им је све подређено, родитељи направили идиоте од сопствене деце. Али и до карактера, наравно.
Моја бака од 91 годину је далеко разумнија. Отима се, бори, све што може сама уради. А мама... само слегне раменима. Карактер ленчуге.
Vi ko Topalovići, samo obrnuto..sve žene.... ..lol
Ja ću tj. ja najmanje, mi tjemo dispeezdimo od tasta, ništa ne sluša, ima 83 god. Kako je krenuo da propada zdravstveno, a težak je intelektuac, društven i dinamičan čovek, sve ne nas uzduž i popreko sveti se za svoju nemotj...a dobar čovek i sve.

Vi ko Topalovići, samo obrnuto..sve žene.... ..lol
Ja ću tj. ja najmanje, mi tjemo dispeezdimo od tasta, ništa ne sluša, ima 83 god. Kako je krenuo da propada zdravstveno, a težak je intelektuac, društven i dinamičan čovek, ne nas uzduž i popreko se sveti za svoju nemotj...a dobar čovek i sve.
Да сам и ја добила ћерку тачно би тако било :rotf:

ona sve posmatra iz svog sebicnog, starackog ugla. naravno da je tu recenica kako je mogla to MENI da uradi nakon svega sto ja uradila za nju, odlazi i ostavlja me, itd. sve je usmereno protiv nje, sve se radi o njoj, a ne o meni i mojoj deci, porodici, itd. ja znam da ce to sve leci vremenom, kad pocne da se desava, kada shvati novu realnost i prilagodi se svemu. naravno da ce biti ukljucena i da je niko ne ostavlja, ali u njenoj glavi je ovo veleizdaja
Nevjerovatno,ali sve su iste.

Морам да вам испричам шта сам ноћас сањала :lol: Још сам под утиском.
Ја као трудна, 6. месец. Чекам опет дечака и одредила име али овај мој неће то. А до тада је овакав какав је, све нормално.
Одједном се мења и физички и карактерно, код тог сукоба са именом. Други човек. И сцена он и још неки тип ми развлаче и цепају неку тунику и смеју се. Ја згранута посматрам ситуацију и помислим: ”О, не! Будало. Опет си са идиотом направила дете.” :rotf:

Kakve to veze ima?
Starci postaju u jednom trenutku gori od dece i jako sebični - podsvesno strah od smrti jer neminovno im se bliži kraj života. Nema to veze sa bračnim partnerom. Ni supružnik ne sme biti nečiji životni sadržaj. Svako treba da ima svoju zanimaciju.
Plus što su drugačije odgajani od nas, Kvinsi je tu negde moje godište. Naši roditelji su imali stalne poslove, zagarantovane penzije njima dan danas nije jasno šta znač graditi karijeru i da te ne čeka fotelja i kancelarija kada završiš faklutet. Kao što se ranije nije očekivalo od žene da bude ambiciozna nego da je više okrenuta porodici. Pazi, moja baba koja je iz gradske sredine i dobrostojeće porodice pa nije radila nego brinula o deci. A to nije baš tako daleko bilo, preminula je '99. Nije u srednjem veku živela.
Drugačije aršine imaju od nas. Pitanje je i kakvi ćemo mi biti kada ostarimo. Najverovatnije će nas sa radnog mesta direkt 2 metra bez geometra :lol:
Ima i velike veze da li imaju muževe.Ovako su usmjerene samo na djecu.

Imaš ti žena sa muževima koje su usmerene samo na decu. To što je neko fizički tu ne znači da zaista učestvuje.

И то зависи од квалитета брака. Неке жене су најсрећније кад муж оде на вишегодишњи рад у иностранство.

Teče...
IMG_20210924_093552.jpg

Nije vam lako s takvim roditeljima. Moji nisu takvi bili, ja nisam. Što kaže elektrika sve manje volim ljude a sve više samoću.

Не могу рећи да не волим људе али ми више одговара необавезни разговор са случајним особама него сусрет са некима које одавно познајем. Унапред осетим неку нелагоду, не знам како то да објасним.

Odavno sam zaključio da sam se sa nekima izdružio i da nemam šta da kažem, da su razgovori i druženja usiljeni. Onda sam sebi prebacivao da sam strog. I, na kraju, prihvatio da sam ja baš porodičan tip. Promolim nos tu i tamo, ne mogu da kažem što se tiče društvenog života. Ipak, dajem prednost prirodi. I Svetu oko nas lol Čuvari prirode.

Obesicu se o kabl glave 🥴, ne mogu vise da podnesem ove curke, isisaju me psihicki, ne zna da se nasmeje blago, ne zna sta je monalizin osmeh, sta je osmeh u ocima!
Jos malo pa cu casove glume da im drzim
Jjebo te kako vam deca ne znaju osnovne stvari, sta kao nikad im pokazali sliku monalize niste! Pa nemojte me hebati, debile odgajate!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back