Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dao mi je dve major- jednu sto sam vozila 24 na sat, a maksimum je 30.
Drugu sto je auto iza mene morao da uspori kad sam menjala traku.
Prvo sam uradila 4 manevra, obicno traze jedan i to je sve bilo ok. Onda ukljucio navigaciju i rekao mi da pratim i onda mi daje suprotne instrukcije svo vreme. Tu sam se zbunila i tad sam napravila greske.
Prvo kad smo dosli je trazio maske (ja nosim naocare i nikad nisam vozila sam maskom). Tu mi odmah bio stres jer mi se magle naocare.
Onda je trazio da proveri moju dozvolu, da stavim na kola. I sad instruktor ima nalepnicu na dnu soferke, ja stavila pored. On kao NE, stavi na nalepnicu. Ja pomerim 5cm na nalepnicu??? Onda mu nije odgovaralo dodatno ogledalo on instruktora, moralo je da se skine i da stavi svoje. I dash cam je trazio da se skine i pitao da li snima zvuk??? Ako se snima zvuk da instruktor stavi u dzep, a ne u gepek. Odma sam videla da je nadrkan i da ce da me iscima. Bas lose iskustvo.
Da i u toku voznje me opominjao da pomerim masku jer mi spada. Znas ono sto kazu jobsworth, to je to...
kreten, oborio bi te za bilo sta

mene je pandur oborio na poligonu jer sam krenuo pod rucnom
a napolju -10 stepeni ja prilazim sa kapom i on mi kaze..skidaj kapu kad pricas samnom
i ja se smrzo i krenuo pod rucnom :D
Meni ovaj rekao i ako ti trazim da mi das dozvolu na kraju, reci ne🤣 ja reko ok.
Ne znam o cemu se tu radilo, prvi put sam dosla. I trazio mi da potpisem neki papir i da stavim u dzep. Sad bas da vidim sta je to

jel si opet pravila zimnicu u onim predivnim teglicama?
Naravno. :) :)
4C148DFA-D1E7-491D-9456-E0FBAE9CBF92.jpeg

A36E33D9-2EE7-4623-881E-0A43F648F14F.jpeg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back