Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Кеј, па однела мами и баки мафине и таман наишла кућна нега док сам била тамо. Како су они дивни, ја немам речи. И када су деди долазили и сада баки. Толико су обзирни , нежни,... као род рођени. Стварно свака част тим људима. Стално бацамо дрвље и камење на докторе, али са њима (и у Ургентном) ни једно негативно искуство немам. Иду по разним кућама, ко зна шта све виде, стари, глуви, ко зна какви... из дана у дан а они пуни стрпљења.
Bar da cujem da su negde iz kucne nege za pohvalu. Ocito su iskustva sarena, kao i za sve drugo.

Ja na poslu, jutros magluština, sad čekam pola 11 pa odo na teren. Hladno i gadno, kao da je novembar.
Како се сналазиш са вожњом?
Ја се синоћ паркирала уз бандеру, и јутрос у рикверц умало да о ту бандеру поломим ретровизор :lol: 5 минута сам се испаркиравала:lol::rumenko:

Ја се синоћ паркирала уз бандеру, и јутрос у рикверц умало да о ту бандеру поломим ретровизор :lol: 5 минута сам се испаркиравала:lol::rumenko:
Lol.. Pa, kad ti retrovizori služe samo da popraviš šminku...Dobro, bre, a parking senzori..ovo-ono...kao, nešto pšti i sve..

Uglavnom ok.
Vozila sam do go malu corsu, super autić, za grad odličan.
Zadnjih par dana vozim corolu verso, imam osećaj kao da vozim autobus :lol:

Кеј, па однела мами и баки мафине и таман наишла кућна нега док сам била тамо. Како су они дивни, ја немам речи. И када су деди долазили и сада баки. Толико су обзирни , нежни,... као род рођени. Стварно свака част тим људима. Стално бацамо дрвље и камење на докторе, али са њима (и у Ургентном) ни једно негативно искуство немам. Иду по разним кућама, ко зна шта све виде, стари, глуви, ко зна какви... из дана у дан а они пуни стрпљења.
to je tako dok si ti tamo :mrgreen:

gde si zabrljala?
Dao mi je dve major- jednu sto sam vozila 24 na sat, a maksimum je 30.
Drugu sto je auto iza mene morao da uspori kad sam menjala traku.
Prvo sam uradila 4 manevra, obicno traze jedan i to je sve bilo ok. Onda ukljucio navigaciju i rekao mi da pratim i onda mi daje suprotne instrukcije svo vreme. Tu sam se zbunila i tad sam napravila greske.
Prvo kad smo dosli je trazio maske (ja nosim naocare i nikad nisam vozila sam maskom). Tu mi odmah bio stres jer mi se magle naocare.
Onda je trazio da proveri moju dozvolu, da stavim na kola. I sad instruktor ima nalepnicu na dnu soferke, ja stavila pored. On kao NE, stavi na nalepnicu. Ja pomerim 5cm na nalepnicu??? Onda mu nije odgovaralo dodatno ogledalo on instruktora, moralo je da se skine i da stavi svoje. I dash cam je trazio da se skine i pitao da li snima zvuk??? Ako se snima zvuk da instruktor stavi u dzep, a ne u gepek. Odma sam videla da je nadrkan i da ce da me iscima. Bas lose iskustvo.
Da i u toku voznje me opominjao da pomerim masku jer mi spada. Znas ono sto kazu jobsworth, to je to...

Inace vozis sam sa kontrolorom, nije kao kod nas. On je cekao u test centru. I kad smo se vratili kao da da presudu i pita jel hocu da instruktor cuje. Ja kazem da i zovem ga da dodje, on prisao kolima i ovaj kao molim vas udaljite se od kola i ovorite vrata. Instruktor da stoji 2m ok kola😂 i da morala sam da vozim sa oba prozora otvorena, nije mi dao da ih zatvorim
Sad mi smesno boze koji pacenik

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back