Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meso je bas poskupelo, junetina je negde i do 1000din kilo. piletina mi nigde nije lepa, ali mogu da podnesem onu koju kupim u perutnini. svinjsko i junece kupujem u univeru, njihova prozivodnja i odlicno je. u dve lokalne mesare je 20%skuplje nego u univeru

Doruckovali, odvela malog u skolu, bila na treningu, pokupila njega iz skole, zajedno sa malom odvela na fizikalnu, cele nedelje idu na vezbice, cekam ih u hodniku, smaram se, ne daju mi da udjem, glupost....
Elem... posle nju do skole, skuvam gulaš, odvezem ih posle njene skole na treninge i ja odo na posao 🤣😂
Moram da se kloniram

Doruckovali, odvela malog u skolu, bila na treningu, pokupila njega iz skole, zajedno sa malom odvela na fizikalnu, cele nedelje idu na vezbice, cekam ih u hodniku, smaram se, ne daju mi da udjem, glupost....
Elem... posle nju do skole, skuvam gulaš, odvezem ih posle njene skole na treninge i ja odo na posao 🤣😂
Moram da se kloniram
Šta je bilo, zašto idu na fizikalnu? Još malo da porastu pa nećeš morati :)

Negde malo preko 60k din. za OŠ..sve zajedno.
I svi su pod kreditima, tako da im je realna zarada đoka.
I još nema više KIneza, samo malih Japanaca, na koje mogu da računaju sa strane.

Nači, dobro da se udaju jedino...
sobzirom da im je pun fond casova na nedeljnom nivou svega 20, da roditelji placaju deci privatne casove jer ih profesori nista ne uce, imaju i prevelike plate

sobzirom da im je pun fond casova na nedeljnom nivou svega 20, da roditelji placaju deci privatne casove jer ih profesori nista ne uce, imaju i prevelike plate
А да нису у значајном броју случајева и деца неваспитана и неспособна да одседе тих 40 минута уз пажњу? Него причају и понашају се као муве без главе, зазјавају около и очекују да им неко утуви знање без трунке труда да се сконцентришу.
Не кажем да нема лоших предавача, али има и изузетно размажене деце а родитељима су криви сви само нису они неспособни да их доведу ред.

И онда због таквих испаштају и деца која би тих 45 минута, када већ морају да седе искористила да не троше време и ван школе. Код куће ураде само домаћи и терај.

А онда када то кажеш испадне да претерујеш, да се хвалиш, да преувеличаваш, јер ови не могу да појме да постоје и таква деца, јер забога, када није њихово такво не може бити ни туђе.

А да нису у значајном броју случајева и деца неваспитана и неспособна да одседе тих 40 минута уз пажњу? Него причају и понашају се као муве без главе, зазјавају около и очекују да им неко утуви знање без трунке труда да се сконцентришу.
Не кажем да нема лоших предавача, али има и изузетно размажене деце а родитељима су криви сви само нису они неспособни да их доведу ред.
slazem se da su roditelji krivi.
ne prihvatam da su deca kriva jer su ona produkt vaspitanja i roditelja... nije na skoli da ih vaspitava, ali je na skoli da ih uci
i mi smo bili deca i mi smo zazjavali pa su opet neki pazili, neki nisu pazili na casovima..toga je uvek bilo..
ali pre nije bilo da su se toliko uzimali privatno casovi..postojale su i dopunske i dodatne nastave za lose, odnosno za dobre ucenike..
sad profesori vise i ne ispituju na tabli, daju kontrolni i tako u jednom danu podele ocene celom odeljenju..
nivo prfesora je srozan..brdo profesora i ne znaju predmet koji predaju..sobzirom da sam dugo vremena drzao privatno matematiku, fiziku i informatiku znam sta se desava u skolama i koliko je neznanje i samih profesora..
na roditeljima je da dete vaspitavaju..na profesorima je da dete uce..ne prihvatam da se kaze da su sadasnje generacije dece losije od prethodnih.., problem je u porodici i u skoli kao skupu koji bi trebao da ih usmeri i zainteresuje.

Postoji
Ima raznih nastavnika, naravno
Ali reći da nam je plata prevelika, nije lepo
Pogotovu što i mi koji imamo preko norme 2 ili 3 časa, ne dobijamo naknadu za to a radimo pošteno
Zato te molim da se ne kreveljiš
ja ozbiljno mislim..
profesori ce svoju platu zaraditi kad vecina dece ne bi trebala da imaju privatnog profesora.
sad 90% dece ima privatnog..nema ga samo onaj ciji roditelji ne mogu da plate.
o cemu onda pricamo?
o devalvaciji kvaliteta nastave.
naravno..cast izuzecima..ali vecinski trend je padajuci na zalost.

pazi kad profesor ponisti tacan zadatak jer nije ni ukapirao da ga je dete tacno uradilo jer nije radilo sablonski kao profesor i kao obrazlozenje tacnog rezultata kaze da su bili lepi brojevi i onda profesor da bi dokazao da je u pravu, radi paralelno sa drugim ciframa taj zadatak pored deteta i gle cuda..opet dobijaju iste rezultate.. mani me profesora...

ja ozbiljno mislim..
profesori ce svoju platu zaraditi kad vecina dece ne bi trebala da imaju privatnog profesora.
sad 90% dece ima privatnog..nema ga samo onaj ciji roditelji ne mogu da plate.
o cemu onda pricamo?
o devalvaciji kvaliteta nastave.
naravno..cast izuzecima..ali vecinski trend je padajuci na zalost.

pazi kad profesor ponisti tacan zadatak jer nije ni ukapirao da ga je dete tacno uradilo jer nije radilo sablonski kao profesor i kao obrazlozenje tacnog rezultata kaze da su bili lepi brojevi i onda profesor da bi dokazao da je u pravu, radi paralelno sa drugim ciframa taj zadatak pored deteta i gle cuda..opet dobijaju iste rezultate.. mani me profesora...
Pričaš o nekim profesorima
Mani me te generalizacije
Naravno da znam da ima takvih i uverio sam se
Ali znam da ima i sjajnih

dobro..vampirica :D
Tebe odavno niko nije nalupao, m?
smilie-girl-171.gif

Pričaš o nekim profesorima
Mani me te generalizacije
Naravno da znam da ima takvih i uverio sam se
Ali znam da ima i sjajnih
slazem se..ali opsti trend je pad kvaliteta nastave i mislim da se slazes samnom.
kao sto rekoh..zasto roditelji sad moraju da placaju privatne profesore?
zasto nemaju svi profesori dopunsku i dodatnu nastavu za lose i nadarene ucenike kao nekad?..sto kazes..cast izuzecima..
sad profesori strajkuju..ne znam koja godina u zadnjih 20 se zavrsila od pocetka do kraja kako treba?

slazem se da su roditelji krivi.
ne prihvatam da su deca kriva jer su ona produkt vaspitanja i roditelja... nije na skoli da ih vaspitava, ali je na skoli da ih uci
i mi smo bili deca i mi smo zazjavali pa su opet neki pazili, neki nisu pazili na casovima..toga je uvek bilo..
ali pre nije bilo da su se toliko uzimali privatno casovi..postojale su i dopunske i dodatne nastave za lose, odnosno za dobre ucenike..
sad profesori vise i ne ispituju na tabli, daju kontrolni i tako u jednom danu podele ocene celom odeljenju..
nivo prfesora je srozan..brdo profesora i ne znaju predmet koji predaju..sobzirom da sam dugo vremena drzao privatno matematiku, fiziku i informatiku znam sta se desava u skolama i koliko je neznanje i samih profesora..
na roditeljima je da dete vaspitavaju..na profesorima je da dete uce..ne prihvatam da se kaze da su sadasnje generacije dece losije od prethodnih.., problem je u porodici i u skoli kao skupu koji bi trebao da ih usmeri i zainteresuje.
Увек проблем прво у породици.
Сада набилдовани тата засуче рукаве и оде да се расправља са наставником јер његово мезимче има лошу оцену, а не зна се ко је тупавији, мезимче или тата.
Свега има...

Увек проблем прво у породици.
Сада набилдовани тата засуче рукаве и оде да се расправља са наставником јер његово мезимче има лошу оцену, а не зна се ко је туавији, мезимце или тата.
Свега има...
slazem se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back