- Poruka
- 17.475
Možda smokvu sretneš.Ima više varijanti, njih 4 će se udružiti da mi uzmu što bliže bini, a te čak i za tribine su skoro 50 evra.
Imaš cene na tickets.rs
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda smokvu sretneš.Ima više varijanti, njih 4 će se udružiti da mi uzmu što bliže bini, a te čak i za tribine su skoro 50 evra.
Imaš cene na tickets.rs
Ima više varijanti, njih 4 će se udružiti da mi uzmu što bliže bini, a te čak i za tribine su skoro 50 evra.
Imaš cene na tickets.rs
Могла си са мномIma više varijanti, njih 4 će se udružiti da mi uzmu što bliže bini, a te čak i za tribine su skoro 50 evra.
Imaš cene na tickets.rs
sad sam pogledao.Ima više varijanti, njih 4 će se udružiti da mi uzmu što bliže bini, a te čak i za tribine su skoro 50 evra.
Imaš cene na tickets.rs
draga bogomoljkoМогла си са мном
Мислим да су скоро све већ распродате. Већ шљашти тврђава, пробају.
Можда се сретнемо![]()
Aaaa...Odoh da se ušlogiram cenom karte za 2 Cellos![]()
Aaaa...
Мислила сам да долазиш на Аиду![]()
u zivotu ne bih dala 30 soma dinara za koncert, pa ne znam ciji da je
sad sam pogledao.
30.000 za blize bini jer ono najblize je vip.i nije u prodaji
8.000 za odmah iza toga.
bas ga preterase.
to je skuplje nego sto sam placao komplet karata za ligu sampiona (12.000 za tri utakmice)
u zivotu ne bih dala 30 soma dinara za koncert, pa ne znam ciji da je
Ja bih neograničeno dala da Azra još samo jednom napravi koncert. Dobro, možda ne baš neograničeno ali otvorila bih novčanik baš.u zivotu ne bih dala 30 soma dinara za koncert, pa ne znam ciji da je
produжи се колко си дуга, нађи алтернативно решење за мање паре и удри бригу. на весеље.Dokaz mojoj teoriji da je život večito neki problem je što ne mogu tri dana da sastavim bez neke veće brige, ove dnevne stresove ne računam.
Taman što su sredile ventil za grejanje, pukao je kotao. Novi košta 1000 evra.
Naravno treba nas dvoje da smislimo kako da pokrijemo ovaj trošak, za koji naravno nemamo, već bismo morali da se zajmimo.
Stalno briga na brigu... Ko za inat nismo ni nešto finansijski jaki do zime s obzirom na tekuće troškove, za uzimanje kredita.
Videćemo... Noćas zaspala tek u pola dva... Jutros na oči ne vidim...
Boli te trošak i od par hiljada, a kamoli kad moraš da nađeš 1.000 evra koje nemaš. Tako...
Мени је жао што у среду нисам била на Домингу. Била сам на боловању три дана![]()
И ти си као стручњак за секс ЧПdraga bogomoljko
da li bi bila ljubazna otkopcati malkice pepe
glupo mie da ti se udvaram javno
jer sam sramezljiv <3
Što paljevine? Ako mogu sebi da priuštim, što da ne.Које сте ви паљевине.
Слала ми је другарица снимке.Bilo je fantastično, ali fnatastično!
Jedina zamerka je što Sudjić nije dirigovao nego ona zamlata od bugarina Čobanov.
На крају само то и остаје- успомене.Što paljevine? Ako mogu sebi da priuštim, što da ne.
I osecaj.На крају само то и остаје- успомене.