електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Ма да. Имају они начин. Нисам гледала како, јбг.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма да. Имају они начин. Нисам гледала како, јбг.
Hoces ko ja na sve polene da budes heheU bre bas mi je zao...da nekad je to bilo tretirano kortikosteroidima po bolnicama.... mucenje
Meni se javilo sa 16 na ambroziju i od tad samo roka progresivno...tad je bilo malo oci nos...sad mi se sve upali komplet orl sluzokoza plus pluca
Meni dolazi moler uskoro, moram da se smislim sta cu sa odzakom. Kolega dizajer mi rekao da okrecim u crno
Moram da pitam i forum![]()
Šta će ti toliko bar one traju.У Лидлу има повољних ЛЕД сијалица, да знате. Узела сам два паковања.
Ове мињонке у купатилу које сам до сад куповала на једној пијачној тезги су све после извесног времена почињале да трепере и на крају цркну.Šta će ti toliko bar one traju.
Možda je to do kontakta ja tu sijalicu nisam promenila od kad sam postavila to ormanče, a skoro uvek samo nju palim.Ове мињонке у купатилу које сам до сад куповала на једној пијачној тезги су све после извесног времена почињале да трепере и на крају цркну.
Možda je to do kontakta ja tu sijalicu nisam promenila od kad sam postavila to ormanče, a skoro uvek samo nju palim.
Da moguće da je to.Немам појма, мислим да није до контакта, пробам и на другим лампама и исто. Лоша роба. Сад сам заменила и мирна сам.
ili da kupis kvalitetne?Немам појма, мислим да није до контакта, пробам и на другим лампама и исто. Лоша роба. Сад сам заменила и мирна сам.
Ih da je od toga ne bih se zalilaMa da. Samo ti po švaleraciji udari pa se poslije žali. Nisu to podočnjaci to su dokazi.![]()
Није лоше ако ти је лепо тако ЧПСедим сама као пањ. То и није тако лоше.
ili da kupis kvalitetne?
ja sam uzeo filipsove, imam dve godine garanciju..rade savrseno.
Prosirilo se kod meme na polen svih trava zadnjih godinaHoces ko ja na sve polene da budes hehe
Eco i moja malecka, alergicna na ambroziju, sirota, ako jedan ean omasim sirup, oci sebi vadi i jedva dise
Не спаваш у смислу да имаш ноћне море или да не можеш да заспиш?Ih da je od toga ne bih se zalila
Ne spavam danima dobro zbog ambrozije ....
a koliko imaju wati?Сад сам узела ове, надам се да су квалитетне.
Jesi prirodno glup ili vezbas pred ogledalomНе спаваш у смислу да имаш ноћне море или да не можеш да заспиш?
Ако је ово друго онда је због веће активности мозга...
Урођено, ал немам проблема са алергијама, немам ни комплекса, то ти је кад си глуп ЧПJesi prirodno glup ili vezbas pred ogledalom
ma ne spava zbog slinaНе спаваш у смислу да имаш ноћне море или да не можеш да заспиш?
Ако је ово друго онда је због веће активности мозга...
Ја оно радим неки посао за клинце набацили ми још морам да пишем извештаје,ma ne spava zbog slina![]()
Узела сам пакет од три млечне мињонке са по 6W (40W) и пакет од две за нормално грло од 9,5 (60).a koliko imaju wati?
ja sam jedva nasao ..za kupatilo mi je trebao ekvivalent 48w klasicne (4 komada tako da mi sad bljesti 200 wati u kupatilu) ali sa manjim grlom