Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
vrebaj malo na kpНа њих сам мислила. Ништа кабасто.
moze se naci za normalniju cifru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vrebaj malo na kpНа њих сам мислила. Ништа кабасто.
vrebaj malo na kp
moze se naci za normalniju cifru
to sam zavrsila proslog meseca i odlicna mi je ispala iako pravim prvi putПроцедили вишњевачу. Коначно. 4 литра укупно.
Сад дегустирам, невиђено је добра.
Ми то радимо мало друкчије. Ништа не држимо на сунцу него у соби, покривено. И ораховачу и вишњевачу.to sam zavrsila proslog meseca i odlicna mi je ispala iako pravim prvi put
to me je bas zanimalo.kada sam pitala svi su mi rekli a citala sam i na netu recepte kako se pravi višnjevaca,Ми то радимо мало друкчије. Ништа не држимо на сунцу него у соби, покривено. И ораховачу и вишњевачу.
to me je bas zanimalo.kada sam pitala svi su mi rekli a citala sam i na netu recepte kako se pravi višnjevaca,
da mora višnje da stoje sa šecerom na suncu mesec dana
znaci iz tvog iskustva ne mora na suncu i koliko si ti drzača visnje sa šecerom
hvala..sledece godine cu teglu drzati u stanu..da vidim razlikuНе да не мора него је и боље да седи унутра.
Десетак дана само са шећером а онда ставиш алкохол и држиш још месец и по, два. Што дуже то боље.
Још нешто. Ми радимо са мање шећера. На кило вишања 300 грама шећера. Да не буде као бонбона него као право пиће са укусом вишње.
Углавном, сви кажу да бољу нису пробали.
Алкохол - вотка, лоза или јабуковача.
ovo sto ti je rekla elektrika vrijedi i za npr kantarionovo ulje tj macerat kantarionahvala..sledece godine cu teglu drzati u stanu..da vidim razliku
Bombona.Не да не мора него је и боље да седи унутра.
Десетак дана само са шећером а онда ставиш алкохол и држиш још месец и по, два. Што дуже то боље.
Још нешто. Ми радимо са мање шећера. На кило вишања 300 грама шећера. Да не буде као бонбона него као право пиће са укусом вишње.
Углавном, сви кажу да бољу нису пробали.
Алкохол - вотка, лоза или јабуковача.
Ок. Волим да пишем по оригиналу - бон-бон (фр.), иако се код нас врши једначење сугласника по месту творбе - н у м.Bombona.

banke to rade uz proviziju mislim 2-3 postoDa li znate gde mogu da zamenim oštećenu novčanicu?
Muž jutros bio u banci, jer je logično da to može tamo. Lik na blagajni mu rekao da oni to ne rade, i da je proturi negde.
Svesno da uvali nekom novčanicu kojoj fali ćošak. Bogo blagi...
ma nece bre, u rajfajzenu sam prisustvovala sceni kada je blagajnica izdramila zeni da oni nisu duzni nikome nista da menjaju...kretenibanke to rade uz proviziju mislim 2-3 posto
ne moze zamijeniti novcanicu samo ako je maloljetan...bice da je ovaj u banci to mislio : ))))
ma nece bre, u rajfajzenu sam prisustvovala sceni kada je blagajnica izdramila zeni da oni nisu duzni nikome nista da menjaju...kreteni
Domacice, neka vidi u nekoj menjacnici ili da ode do Narodne banke
to je radila nacionalna stedionica. ne znam ko je nasledio nju.Da li znate gde mogu da zamenim oštećenu novčanicu?
Muž jutros bio u banci, jer je logično da to može tamo. Lik na blagajni mu rekao da oni to ne rade, i da je proturi negde.
Svesno da uvali nekom novčanicu kojoj fali ćošak. Bogo blagi...
e nasao sam, i ovo
Sosiete Ženeral banka je jedan od retkih koja ne naplaćuje proviziju za zamenu oštećenih dinara.