Da se razumemo žene i decu bi primila, to mi je nekako druga priča skroz, ali mlade muškarce u snazi baš ne.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
P
On neće a mi moramo, e pa čudo.
А њих има најмање, чудо једно.Da se razumemo žene i decu bi primila, to mi je nekako druga priča skroz, ali mlade muškarce u snazi baš ne.
Најжалосније је што њихове жене (сестре, ћерке) ретко имају подршку породице. То је лудо и екстремно, спремно да сопствену ћерку и сестру тлачи. Како би тек онда туђе.ja ne bih primila ni zene, ni decu. kolko je devojcica.odraslo.na zapadu, pa otisle da se udaju za mudzaheeine. deca odrastu, vrv mnoga posle postanu extremni islamisti.
a njima i onako ne smeta, barem ne vecini, zivot sa talibanima, oni nas posmatraju kao necastive, sve i da su najliberalniji.
Meni je jasno zasto oni hoce u Zapadnu Evropu,ali mi nije jasno zasto ih Zapadna Evropa peima.Подизали су паре преко Вестерн Униона.
А зашто у западну Европу? Зато што тамо седе и уживају социјалу. У Емиратима би живели као пацови и радили на грађевини.
Треба им стока која ће да ради прљаве послове.Meni je jasno zasto oni hoce u Zapadnu Evropu,ali mi nije jasno zasto ih Zapadna Evropa peima.
mislili su da ce da rade, kad su videli da nece, sad evo im ih nama...ma vaziТреба им стока која ће да ради прљаве послове.
mislili su da ce da rade, kad su videli da nece, sad evo im ih nama...ma vazi
Ne vjerujem da ih nisu dobro proucili,njihov mentalitet i radne navike.mislili su da ce da rade, kad su videli da nece, sad evo im ih nama...ma vazi
Ne vjerujem da ih nisu dobro proucili,njihov mentalitet i radne navike.
Za njih je zena jednostavno nebitna.Најжалосније је што њихове жене (сестре, ћерке) ретко имају подршку породице. То је лудо и екстремно, спремно да сопствену ћерку и сестру тлачи. Како би тек онда туђе.
Ретки су њихови мушкарци који пружају подршку. И њима капа доле.
Али многе жене су још горе завршиле када су пробале да се отргну и живе нормално.
Ne vjerujem nesto bas u osjecajnost Zapada.Запад има тај осећај кривице па их пушта. Ми немамо ништа с тим.
Нико не може да им помогне ако они сами нису за то.Za njih je zena jednostavno nebitna.
Kad tako postavis stvari,onda ti je sve jasnije.
Ево Швеђани су се зајебали, пустили их у великим количинама и усрали земљу.Ne vjerujem nesto bas u osjecajnost Zapada.
Svi su se zajebali.Ne vidim da su ikom dobra donijeli.Ево Швеђани су се зајебали, пустили их у великим количинама и усрали земљу.
Те будале немају искуства са исламистима. Они се не интегришу, не прилагођавају, не поштују земљу домаћина.Pravi migranti i oni koji bjeze
Svi su se zajebali.Ne vidim da su ikom dobra donijeli.
У њиховој култури је сасвим нормално да се деца женска касапе у име казне кад ' не слушају'. Моји пријатељи предају у дипл. школи у Емиратима и чак и тамо је то сасвим прихваћена казна-одсеку прст без проблема, да запамти.Најжалосније је што њихове жене (сестре, ћерке) ретко имају подршку породице. То је лудо и екстремно, спремно да сопствену ћерку и сестру тлачи. Како би тек онда туђе.
Ретки су њихови мушкарци који пружају подршку. И њима капа доле.
Али многе жене су још горе завршиле када су пробале да се отргну и живе нормално.
Па зар им није довољно да их погледају у Босни?Те будале немају искуства са исламистима. Они се не интегришу, не прилагођавају, не поштују земљу домаћина.
Па зар им није довољно да их погледају у Босни?
Управо из тог Авганистана су регрутовани муџахедини који су фикарили главе подједнако свим хришћанима у име Алаха.
Ено их и сад шетају по Сарајеву и осталим муслиманским срединама.
Зато што ке најгора ствар бити освешћени Србин. Више им одговарају и усташе и балије и шиптари, само да нема српски предзнак.Немам појма, ништа ми није јасно. Мада, мени одавно није јасно зашто су држали страну усташама, балијама и шиптарима. То здрав разум не може да појми.