Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Survived :mrgreen:

Kaže mi instruktor odmah da sednem za volan i ja u fazonu da li ste sigurni :lol: I on da ništa ja da ne brinem, videće on do prvog semafora o čemu se radi. Okeeej.... Sela ja, odvezla do poligona, provrteo me malo po poligonu i ajd na ulicu... Prvo po ovim sporednim, onda i ove veće...
Super mu je što se ne plašim i nisam paničar, čak šta više oduševljen je :zcepanje:
Bravo, samo napred
I ja vozim, imam novog instruktrora Grka
Bukirala sam polaganje za kraj septembra, pa da vidimo

Bravo, samo napred
I ja vozim, imam novog instruktrora Grka
Bukirala sam polaganje za kraj septembra, pa da vidimo

Hvala, takodje :lol:

Za 15 godina ne sedanja za volan bilo je skroz ok. Mislila sam da će mi biti veća frka, ali valjda kad sam videla da nisam skroz zardjala sam se opustila, pa sve išlo glatko.
Sreća je što vozimo po kraju, a te ulice znam pa mi je lakše.

Poslednja izmena:
Hvala, takodje :lol:

Za 15 godina ne sedanja za volan bilo je skroz ok. Mislila sam da će mi biti veća frka, ali valjda kad sam videla da nisma skroz zardjala sam se opustila, pa sve išlo glatko.
Sreća je što vozimo po kraju, a te ulice znam pa mi je lakše.
Тако сам и ја направила огромну паузу. Положила и више никад села у кола до ове тортуре са маскама и градским превозом. Лагала бих да ми није била фрка у почетку. Највише оно, шта ако друге доведем у опасност. Сада се свађам и сама у саобраћају :lol:

Još uvek gase požar u China Town u 70 :eek:

Jel to stvarno izgorelo skroz?
Jutros citam kako su ljudi ocekivali, stare instalacije, robe do plafona, plinske boce...nije mi jasno zasto dopustamo da posluju po njihovim uslovima van njihove zemlje. Narod zivi okolo, zasto da strahuju ljudi od njihovih plinskih boca.
Stvarno mrzim njihove radnje pa neka sam zla, ceo taj koncept da kupim stotu jeftinu silikonsku modlu ili igracku, sto pari gaca, pedesetu esarpu...ruglo za oko, ruglo po ekologiju, toksicne supstance, nema sertifikata, nema regulative...svesna sam da veliki procenat ljidi nema novca ali nisam sigurna da su ovakvi trzni centri resenje za siromaštvo. Kupicu jedan ukras ili jednu igracku pa cu da cuvam da mi traje.

Bas mi zao ovu djevojku.
Platila je vise hiljada evra za obuku, a pojma nema.
Znaci, treba zabraniti raznim akademijama da se reklamiraju.
Pa da, tako je ćerka mog brata od tetke celu porodicu "zaklala" dugovima da bi završila navodno prestižni Megatrend, smer ekonomija i bankarstvo. Jeste ona dobila navodno dobre ocene, ali mukica ne zna dan danas ni blagajnički izveštaj da uradi, da ne pričamo o nečem zahtevnijem. Naravno da nikad nije dobila posao, a bira jer molim te ona IMA fakultet. Ludilo.

Jel to stvarno izgorelo skroz?
Jutros citam kako su ljudi ocekivali, stare instalacije, robe do plafona, plinske boce...nije mi jasno zasto dopustamo da posluju po njihovim uslovima van njihove zemlje. Narod zivi okolo, zasto da strahuju ljudi od njihovih plinskih boca.
Stvarno mrzim njihove radnje pa neka sam zla, ceo taj koncept da kupim stotu jeftinu silikonsku modlu ili igracku, sto pari gaca, pedesetu esarpu...ruglo za oko, ruglo po ekologiju, toksicne supstance, nema sertifikata, nema regulative...svesna sam da veliki procenat ljidi nema novca ali nisam sigurna da su ovakvi trzni centri resenje za siromaštvo. Kupicu jedan ukras ili jednu igracku pa cu da cuvam da mi traje.

Pola tržnog centra je spaljena do temelja.
Gde je naša sanitarna i protivpožarna inspekcija da proverava da li je sve po standardima?
Ko je kome platio i ko koga štiti?
Ovi mučenici što prodaju robu i koji se vode kao vlasnici lokala ko zna iz koje Kineske zapizdine su došli i oni kao i svi drugi hoće da zarade za život. Nije Kina samo Šangaj i Peking, ima mesta gde je Bog rekao laku noć, ni kanalizaciju nemaju i oru njive sa volovima, a kinezi iz 70. bloka dolaze otprilike iz takvih sredina.
Gde su oni kojima plaćaju da bi mogli da trguju i da imaju hranu na stolu?
Ja lično kupujem kod kineza, ima nekoliko dobro snabdevenih robnih kuća sa kvalitetnom robom.

Pola tržnog centra je spaljena do temelja.
Gde je naša sanitarna i protivpožarna inspekcija da proverava da li je sve po standardima?
Ko je kome platio i ko koga štiti?
Ovi mučenici što prodaju robu i koji se vode kao vlasnici lokala ko zna iz koje Kineske zapizdine su došli i oni kao i svi drugi hoće da zarade za život. Nije Kina samo Šangaj i Peking, ima mesta gde je Bog rekao laku noć, ni kanalizaciju nemaju i oru njive sa volovima, a kinezi iz 70. bloka dolaze otprilike iz takvih sredina.
Gde su oni kojima plaćaju da bi mogli da trguju i da imaju hranu na stolu?
Ja lično kupujem kod kineza, ima nekoliko dobro snabdevenih robnih kuća sa kvalitetnom robom.

Apsolutno su nase glavesine odgovorne.
Sopstvene zakone moramo sami da postujemo I sprovodimo.
Na nama je da odlucimo kakvi lokali moraju da budu, kakva zastita I koju kontrolu mora da prodje roba koja izlazi na trziste.
U mom rodnom gradu su politicari, nakon onog cuda sa Miskovicem, na glavnom gradskom trgu kod "konja", zatvorili Costa café I Miskoviceve radnje (Massimo Dutti, Mexx...) I otvorili kinesku robnu kucu na dva sprata.
Tada su pozatvarali sve redom niz glavnu ulicu (Lacoste, Mango, Benetton, Replay) I svuda su otvorili kineske butike da bi na kraju podigli nepotreban trzni centar sa Sportina grupom a sve ove "kineske" ostavili niz glavnu ulicu I oko trga. Centar lici na ruglo I to je uradjeno politicki sa namerom I ugradnjom. Kinezi, odakle god bili, nemaju veze sa nasim glupostima.

Pa da, tako je ćerka mog brata od tetke celu porodicu "zaklala" dugovima da bi završila navodno prestižni Megatrend, smer ekonomija i bankarstvo. Jeste ona dobila navodno dobre ocene, ali mukica ne zna dan danas ni blagajnički izveštaj da uradi, da ne pričamo o nečem zahtevnijem. Naravno da nikad nije dobila posao, a bira jer molim te ona IMA fakultet. Ludilo.
Ti privatni fakulteti su posebna prica. Poznanik je doktor nauka, zavrsio Union nakon sto je ko zna koliko godina studirao i nije uspio da upise 3.godinu na bg univerzitetu.
Ali ove informaticke akademijice koje garantuju zaposlenje masi njih uzmu novac i upute na dodatne kurseve a da ne kazu ljudima da nemaju logiku za to. Ali ova djevojka je izgleda neka bas fina, vrijedna zena koja pokusava da se izbori, ima i dvoje male djece.

Još uvek gase požar u China Town u 70 :eek:
sad ces ti dovesti konjicku brigadu :D

1628867372655.jpeg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back