- Poruka
- 131.400
..
i naravno u lidlu sljiva u cokoladi..mljac
i adore je dobra ali nije bas ni povoljna
i naravno u lidlu sljiva u cokoladi..mljac

i adore je dobra ali nije bas ni povoljna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да, ми је у Максију купимо понекад, црна је ок.Meni ova čokolada mnogo lepa. I crna i bela i mlečna takva.
![]()
A dobro, možda ja imam niska očekivanja u skladu sa budžetom.Да, ми је у Максију купимо понекад, црна је ок.
Та чоколада уопште није јефтина, сем кад је на акцији, немој о буџетуA dobro, možda ja imam niska očekivanja u skladu sa budžetom.![]()
Pa na akciji, ja sve kupujem tako.Та чоколада уопште није јефтина, сем кад је на акцији, немој о буџету![]()
Тад је најукуснија и баш нам се тад једеPa na akciji, ja sve kupujem tako.
Normalno! Nema veze što sam pošla da kupim jedno, na kraju kupim to što je na akciji. Ja tako, dok je dete u školi, prošetam, vidim šta je na akciji, pa tako smislim ručak.Тад је најукуснија и баш нам се тад једе![]()
Бем ти живот, исто правимо мениNormalno! Nema veze što sam pošla da kupim jedno, na kraju kupim to što je na akciji. Ja tako, dok je dete u školi, prošetam, vidim šta je na akciji, pa tako smislim ručak.![]()
I ja. Najviše volim sve što je neko drugi kuvao. Ali ne da mi se, pa to ti je.Ja jedem sve i ne nalazim manu![]()
Ručak iznenađenja.Бем ти живот, исто правимо мени![]()
Прехладио се, мишŠto da bude dosadan, običan dan, kad može recimo malo dete da dobije temperaturu.![]()
38,5. Dala sirup, tuširao se, pratim. Rekla babi da me dolazi kod nas. Sad kad dođe sveki obavezno će da me zove telefonom da mi unese malo panike, što ga ne vodim odmah kod dr i sve tako.Прехладио се, миш
Колика је?
neki virus je koji izaziva bronhitis38,5. Dala sirup, tuširao se, pratim. Rekla babi da me dolazi kod nas. Sad kad dođe sveki obavezno će da me zove telefonom da mi unese malo panike, što ga ne vodim odmah kod dr i sve tako.![]()
Сок од вишње, цвекле,...38,5. Dala sirup, tuširao se, pratim. Rekla babi da me dolazi kod nas. Sad kad dođe sveki obavezno će da me zove telefonom da mi unese malo panike, što ga ne vodim odmah kod dr i sve tako.![]()
Ali ne kašlje, normalno diše, ne boli ga grlo, nikakve simptome za sad nema, osim temperature.neki virus je koji izaziva bronhitis
daj mu samo nesto za iskasljavanje, kako bi razblazila sekret ili mu radite inhalaciju
i puno tecnosti
sestricev klinac nam je preneo svima u kuci, posle samo jednog dana u vrticu
najgore smo prosle mama i ja
ostali su resili za par dana, a nas dve smo se borile pune dve nedelje jer se od kovida nismo poporavile kako treba
Nemam nijedan. Odnosno, od cvekle i neće.Сок од вишње, цвекле,...
Неки вирус, чим иде тако високо...само га наливај, али буквално, течностима и витамином це.38,5. Dala sirup, tuširao se, pratim. Rekla babi da me dolazi kod nas. Sad kad dođe sveki obavezno će da me zove telefonom da mi unese malo panike, što ga ne vodim odmah kod dr i sve tako.![]()
nama je tako krenuloAli ne kašlje, normalno diše, ne boli ga grlo, nikakve simptome za sad nema, osim temperature.
Valjda neće. Mislim, ne bih da mu dam sirup ako ne kašlje. On ima ponekad te temperature što protutnje kroz njega, dan, noć i ništa, valjda neki virus, ne znam.nama je tako krenulo
ni iz cega temperatura
a kasalj posle par dana
Posle sirupa, sat i po kasnije, ima 36,1. Da mi toplomer ne beleži poslednju temperaturu, mislila bih da sam umislila. Mislim, zezam se, vreo je bio, ali kapiraš.Неки вирус, чим иде тако високо...само га наливај, али буквално, течностима и витамином це.
Уосталом, знаш и сама.
Биће он ок, али зашто би било досадно![]()
da nije mozda suncanica?Posle sirupa, sat i po kasnije, ima 36,1. Da mi toplomer ne beleži poslednju temperaturu, mislila bih da sam umislila. Mislim, zezam se, vreo je bio, ali kapiraš.
Još on legao, pokrio se čaršavom, ja ušla u sobu, kaže, boli ga glava, pa da ga pustim da odmori, ko on mene što pusti...