Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја чоколаде баш и не волим, али та два пута годишње кад једем волим да то буде права чоколада.
Тренутно на чоколаду личи највише она за кување...

Meni ova čokolada mnogo lepa. I crna i bela i mlečna takva.

8864231063582.png

38,5. Dala sirup, tuširao se, pratim. Rekla babi da me dolazi kod nas. Sad kad dođe sveki obavezno će da me zove telefonom da mi unese malo panike, što ga ne vodim odmah kod dr i sve tako. :dash:
neki virus je koji izaziva bronhitis
daj mu samo nesto za iskasljavanje, kako bi razblazila sekret ili mu radite inhalaciju
i puno tecnosti
sestricev klinac nam je preneo svima u kuci, posle samo jednog dana u vrticu
najgore smo prosle mama i ja
ostali su resili za par dana, a nas dve smo se borile pune dve nedelje jer se od kovida nismo poporavile kako treba

neki virus je koji izaziva bronhitis
daj mu samo nesto za iskasljavanje, kako bi razblazila sekret ili mu radite inhalaciju
i puno tecnosti
sestricev klinac nam je preneo svima u kuci, posle samo jednog dana u vrticu
najgore smo prosle mama i ja
ostali su resili za par dana, a nas dve smo se borile pune dve nedelje jer se od kovida nismo poporavile kako treba
Ali ne kašlje, normalno diše, ne boli ga grlo, nikakve simptome za sad nema, osim temperature.

38,5. Dala sirup, tuširao se, pratim. Rekla babi da me dolazi kod nas. Sad kad dođe sveki obavezno će da me zove telefonom da mi unese malo panike, što ga ne vodim odmah kod dr i sve tako. :dash:
Неки вирус, чим иде тако високо...само га наливај, али буквално, течностима и витамином це.
Уосталом, знаш и сама.
Биће он ок, али зашто би било досадно :zag:

• Voli
Reactions: Red
Неки вирус, чим иде тако високо...само га наливај, али буквално, течностима и витамином це.
Уосталом, знаш и сама.
Биће он ок, али зашто би било досадно :zag:
Posle sirupa, sat i po kasnije, ima 36,1. Da mi toplomer ne beleži poslednju temperaturu, mislila bih da sam umislila. Mislim, zezam se, vreo je bio, ali kapiraš. 🤷
Još on legao, pokrio se čaršavom, ja ušla u sobu, kaže, boli ga glava, pa da ga pustim da odmori, ko on mene što pusti...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back