Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno, voleo BiH da probam neku lokalnu deliciju, a ne obilnu...a pazi komb. Bacim na roštilj brancina, gambore i domaću, njegušku kobasicu. Sve odjednom :lol:
Sad mi pade na um ona hobotnica na bosanski nacin.🙂

Sastojci:
- 1 manje jagnje (do 15 kg)
- 1 veca hobotnica (cca 2 kg)
- krompir

Priprema:
Dok se jagnje vrti na raznju, hobotnica se kuha sa krompirima u puno vode i posoljeno. Kad je hobotnica gotova a jagnje ispeceno izvade se krompiri, voda prolije, a hobotnica baci mackama i kerovima da ne zajebavaju dok se jede.

Jagnje servirati uz hladno pivo.

Ишла са ћером у шетњу, 8.000 корачића, лагано, она сад остала са друштвом, а ја лечим напаћене ноне...
И да, кад сам јој рекла ајмо у шетњу, устала је да пипне да немам температуру можда :rotf:
Viđi, Minka...ovim mojim poznanicima došla "koleginica"...visoka ko Oliva jedna i znaš gde su sad.. Na noćnom kupanju, a ceo dan su zujali....ako...đđ kao, zvali i mene...di da odem, pa kad izađem da se skčopeezim,
.a ja ih gledam, taman su ko moje kuče kad vidi ženku. Toe nedostojanstveno. Ko propeller u guzojnere da su dobili hahaha....nego, kako će trojica na nju jednu...ništa ja ne pitam, vreme im je da se žene..
Nači, ja sam baš Yoda lolol

Svetski putnici, vlasnici pasoša, treba mi info. A ne znam ni kako da formulišem pitanje. :(
Koliko vremena mora da važi pasoš nakon ulaska u neku zemlju? Recimo, sutra putujem, koliko još dugo mora da mi bude važeći pasoš?
Ako znate gde to može da se pročita, uputite me, prilično mi je hitno.

Viđi, Minka...ovim mojim poznanicima došla "koleginica"...visoka ko Oliva jedna i znaš gde su sad.. Na noćnom kupanju, a ceo dan su zujali....ako...đđ kao, zvali i mene...di da odem, pa kad izađem da se skčopeezim,
.a ja ih gledam, taman su ko moje kuče kad vidi ženku. Toe nedostojanstveno. Ko propeller u guzojnere da su dobili hahaha....nego, kako će trojica na nju jednu...ništa ja ne pitam, vreme im je da se žene..
Nači, ja sam baš Yoda lolol
Таман ујутро уз кафу трач партија :mrgreen:

Svetski putnici, vlasnici pasoša, treba mi info. A ne znam ni kako da formulišem pitanje. :(
Koliko vremena mora da važi pasoš nakon ulaska u neku zemlju? Recimo, sutra putujem, koliko još dugo mora da mi bude važeći pasoš?
Ako znate gde to može da se pročita, uputite me, prilično mi je hitno.
dusan da ode u panduriju i napravi novi pasos po onom hitnom postupku

dusan da ode u panduriju i napravi novi pasos po onom hitnom postupku
Sutra ujutru idem da pitam da li to može.
Postoji li kod vas ubrzana procedura? Znam da u BiH ima, dobije se pasoš u roku 72 sata (najčešće za dva dana) ali plati se dodatno oko 100 EUR čini mi se.
On će platiti i više od 100€, samo ako to tako može.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back