86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Гледам где да идемо да једемо предвече.
Све слично и на крају се зауставим на салати
Све слично и на крају се зауставим на салати

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ja nisam mogao nocima da spavam bio u bunilu, jednom dosla hitna mislili bog zna sta i spremili nosila, stavili onaj ekg a ja rukama samo crtam nesto ovalno i sricem kao sima spasic...bbbooogiiii boooggiiiiIdem odmah sebe da spalim, preventivno
Канда си био у праву за Мику.ne znam jedino sta cu ako navali a ja joj samo drug![]()
ma gde bre... ebes mene ako ne mogu da provalim uzivo coeka posle 4 godine suzivota...onda bi trebo da se obesim.Канда си био у праву за Мику.
А ми све скочиле као опарне очи да му вадимо.
Електрика, Регина, Ем, ја и можда још по неко смо и имале сумње па су и нама очи вадили
Али да ми је деловао сумњиво, јесте, признајем.
Јаој, нећеш се разочарати.Hebo mater glumac izabrao restoran u grockoj za intervjuneki kao fensi poznat
Voimeoca
pa kupusa ima gde oćešЈаој, нећеш се разочарати.
И амбијент и храна су супер.
Јел Виногради? Води и мене ионако не знам куда ћу да једем![]()
Nisam upratila,šta je s njim. Nije nikog napastvovao?Канда си био у праву за Мику.
Електрика, Регина, Ем, ја и можда још по неко смо и имале сумње па су и нама очи вадили
Канда си био у праву за Мику.
JesteЈаој, нећеш се разочарати.
И амбијент и храна су супер.
Јел Виногради? Води и мене ионако не знам куда ћу да једем![]()