Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mažem vlasište valjda se tako kaže Pantenol rastvorom. Juče sam slučajno na par mesta napipala kao neke potkožne bubuljice ili pre masno tkivo, nemam pojma šta je ali boli poprilično. Primetila sam već neko vreme da mi se kosa nenormalno masti, ali ne znam može li ovo imati veze sa tim. Kosa kad mi je porasla je bar 3x gušća nego inače što je bila ali nema neku jačinu, pa ne znam da li je i neki upaljen koren. Ima li neko ideju šta bi to moglo biti, fa naglasim da mi je danima taj deo glave mokar od previše znojenja od vrućine, ići ću ja kod lekara u utorak. :dash:

zato ima dokaza da vakcine kao i obicno valjaju : )))
i jedini nacin da se ovo zavrsi jeste vakcinacija
zar izrael nije bio u karantinu i procenat vakcinisanog stanovnista bio oko 98%
pa cim su otvorili granice, ponovo imaju najveci procenat zarazenog stanovnistva
da li to znaci da vakcina ipak ne deluje kako bi trebalo?
uvedena su i nova pravila oko vakcinacija i potvrda https://www.krstarica.com/zdravlje/...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header
da li to znaci da svake godine treba da se prime nove vakcine i revakcine?
jer ove ne resavaju pandemiju kako je planirano

zar izrael nije bio u karantinu i procenat vakcinisanog stanovnista bio oko 98%
pa cim su otvorili granice, ponovo imaju najveci procenat zarazenog stanovnistva
da li to znaci da vakcina ipak ne deluje kako bi trebalo?
uvedena su i nova pravila oko vakcinacija i potvrda https://www.krstarica.com/zdravlje/...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header
da li to znaci da svake godine treba da se prime nove vakcine i revakcine?
jer ove ne resavaju pandemiju kako je planirano
imaju, al nemaju pune bolnice ljudi na respiratorima
kao ni englezi sto nemaju, ni svedjani
i da, to znaci da vakcine djeluje upravo kao sto i treba

znate onaj osecaj kada ustanete pre svih, probudi vas tisina, skuvate kafu i posmatrate kako se selo budi, zvuk po zvuk, pokret po pokret a idalje cujete samo tisinu, vidite samo more i osecate miris jutarnje kafe <3
A8F80130-3961-4C01-AA74-F90DF800BCBA.jpeg

Rasvescujem se uz kafu kad eto mi zvrnda poslovni fon zove koleginica...a sto bih se ja na miru rasanjivala :kafa:
Zmaj u sloveniji a nama uvalio teren danas....neki glumci da se slikaju za nesto..... naravno da nije ostavio brif za sta i koji :lol: kraljina.....a kako drugacije ....nece sigurno da kaze metlo radniku meseca oooo ti koja nezadrzivo vodis ovu firmu u prosperitet brze i bolje od vucica evo ti plata 2 soma idi dve nedelje u bavarsku odmori dusu svoju napacenu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back