Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Štooooo..da prebijete Zedelji, ne dozvoljavam!
Pa zato sto ne znas kome to pises, realno taj komentar je hodanje po tankom ledu
Nekome je to lepa i srecna okolnost, a nekome horor

Recimo mozda sam imala 3 spontana u zadnjih godinu dana i taj komemtar me rasplace
Ili su mi juce dijgnostilovai sterilitet pa me taj komentar rasplace
Ili mozda ne zelim decu vrlo se pazim i u slucaju trudnoce isla bih na abortus, sto je naravno vrlo stresno, dakle opet mi izazivas nepriatnost
Ili pokusavam vec mesecima i nikako i vrlo sam tuzna zbog toga
A mozda sam vec u sedmom mesecu al necu da vam kazem pa moram da skrolujem glupavi komentar
A mozda sam na nekoj terapiji zbog koje ne bih smela da zatrudnim da ne rodim defektno dete, pa bi neplanirana trudnoca dovela do obavezog abortusa sto bi znacilo ptsd u najavi
A mozda imam endometriozu i rak grlica simultano, kuckam dok lezim u bolnici

Tako da manje kenjjajte neprimeren komentare jer nikad ne znate kome ste ga uputili

Pa zato sto ne znas kome to pises, realno taj komentar je hodanje po tankom ledu
Nekome je to lepa i srecna okolnost, a nekome horor

Recimo mozda sam imala 3 spontana u zadnjih godiu dana i taj komemtar me rasplace
Ili su mi juce dijgnostilovai sterilitet pa me taj komentar rasplace
Ili mozda ne zelim decu vrlo se pazim i u slucaju trudnoce isla bih na abortus, sto je naravno vrlo stresno, dakle opet mi izazivas nepriatnost
Ili pokusavam vec mesecima i nikako i vrlo sam tuzna zbog toga
A mozda sam vec u sedmom mesecu al necu da vam kazem pa moram da skrolujem glupavi komentar
A mozda sam na nekoj terapiji zbog koje ne bih smela da zatrudnim da ne rodim defektno dete, pa bi neplanirana trudnoca dovela do obavezog abortusa sto bi znacilo ptsd u najavi
A mozda imam endometriozu i rak grlica simultano, kuckam dok lezim u bolnici

Tako da manje kenjjajte neprimeren komentare jer nikad ne znate kome ste ga uputili
Мени је ОК зезање, али овде сваки пут, ако је некоме лоше испада да је трудна. Излизао се фазон.
А и ово што кажеш, осетљиво је.
А не знам ни ко је коме данас то рекао и да ли је. Прочитах само да те нервира.

Мени је ОК зезање, али овде сваки пут, ако је некоме лоше испада да је трудна. Излизао се фазон.
А и ово што кажеш, осетљиво је.
А не знам ни ко је коме данас то рекао и да ли је. Прочитах само да те нервира.
Ovde svaki put kas kazes da ti je lose neko se javi da si trudan
Jebomater mozda sam tek dosla sa vto pa mi je zato lose dajte se kontrolirati!

Ma ne pretjerujte. Isto tako se piše o debelima a ja možda imam 115 kg pa ću da se ubijem kad napišu kako sam fuj ili sam lezbejka pa ću isto tako da se ubijem kad pišu svašta.
Ne postoji tema koja neće nekog povrijediti ako se nadje u njoj.
Isto i te koji tako etiketiraju bih lopatom

Prosto smatram da neke stvari ne treba komementarisati ako ne znas osobu

Ispustila sam stolicu na stopalo
Sreca imam kafic pored sa Hledom
Otice
Ave ja :dash:

20210724_114826.jpg

Zaštitio Baju protiv Lašmanove bolesti, papadaća i ostalih napačaća.
Uzeo i 2 potvrde, jednu za sanitarnu ispravnost, ko da će da ga kolju dole..životinja je u kondiciji za put, potpis, pečat ..

Što, poneču i rodovnik, možda kresne nešto dole. Vet kaže da je savršen, ko da ja to ne znam.
Njooška plemenita.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back