Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
jesi obukla kupaci?idem po sertifikat
javicu se kasnije, ne brinite
ako nisi kupi putem rezervni, nek se nadje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jesi obukla kupaci?idem po sertifikat
javicu se kasnije, ne brinite
i trebama ona misli sto sam prosle godine drzao hranu u hodniku kad je donesem iz prodavnice..cekao sam nedelju dana da se pobiju korona bakcili
zezace me dok sam ziv oko toga![]()
Sto? Ide na bazen? Akva park?jesi obukla kupaci?
ako nisi kupi putem rezervni, nek se nadje
Pa gde držiš kese iz radnje?nemam ni hodnik
fakat nemam ni metar hodnika u stanu
evo i ja se cudim : )

ide bre na moreSto? Ide na bazen? Akva park?
u sudoperuPa gde držiš kese iz radnje?![]()
Ne smem ni da pitam za taj akva park. Da nije na slovo J?Sto? Ide na bazen? Akva park?
i ti preslisavas svoju decu kad rade domace?Ne smem ni da pitam za taj akva park. Da nije na slovo J?
Ne preslišavam ih, kod mene demokratija i vezvlašće, a ko ne uči pa dobije loše ocene ostane redom bez kompjuterskih komponenti, počevši od slušalica.i ti preslisavas svoju decu kad rade domace?
akva park je na slovo A
AAAAAkva park

sta ce im slusaliceNe preslišavam ih, kod mene demokratija i vezvlašće, a ko ne uči pa dobije loše ocene ostane redom bez kompjuterskih komponenti, počevši od slušalica.![]()
Ali mikrofon je na slušalicama, pa ne može da se priča na diskord sa drugarima, no mora da se kuca. Što je do te mere dosadno, da se uzme knjiga... Dalje od toga nisam stigla, a i to samo jednom.sta ce im slusalice
ljepse kad svi zajedno slusate <3
Ja još koristim pampers vlažne maramicehaha..nezgodno što su kabaste...i treba
doduse, mi smo ko dva shizofrena rakuna sve prali prva dva tjedna
onda smo prsli ko prezivjeli u walking deadu i bili u bring it on fazonu ....![]()
A more ko more,nemirno i plavo...Ja još koristim pampers vlažne maramicehaha..nezgodno što su kabaste...
E, a kakvo je mooore, je l lepo vreme, da li je topla voda....
Kbte, 2 dana pitam.
Juče sam mačku pitao, Mačku
Što nisi naplažu...
Pre bi mi ..malo m...mačka odgovorila
Ti si na moru? Pa pričaj ako jesi.A more ko more,nemirno i plavo...
Ja sam se vratila prije 10 dana. Meni je bilo sve ok,samo voda malo toplija od onog šta ja volim. Na Rosama je vjerujem taman kako treba.Ti si na moru? Pa pričaj ako jesi.
Ja još koristim pampers vlažne maramicehaha..nezgodno što su kabaste...
E, a kakvo je mooore, je l lepo vreme, da li je topla voda....
Kbte, 2 dana pitam.
Juče sam mačku pitao, Mačku
Što nisi naplažu...
Pre bi mi ..malo m...mačka odgovorila
To nije bila ona sa kime se me mešalau gadnu babu rastem
forumasica
al ne znam sta se tu desilo i zasto je otisla
nikad nisam ni saznala
meni je bila rijetko korektan lik
malo sam cak mijesala em i nju
vise ih ne mijesam otkako se em radikalizovala <3
, nego neka blogerka koje nije ni sanjala da nas zabavlja na krstaricia sta ces...neko je autentican, a neko...jos autenticniji : )))))To nije bila ona sa kime se me mešala, nego neka blogerka koje nije ni sanjala da nas zabavlja na krstarici
Ko zna šta se dešava u pp, nisam sigurna da nema i togahehe...***** fotke
dobro je dok se ne pisu recepti i ne daju terapije
za pp ne znamKo zna šta se dešava u pp, nisam sigurna da nema i toga
ne mora jajei kad ste kod recepata
da ispricam, mozda je neko propustio
jednom davno, dok jos nisam bila dobra kuvarica, da meni bokica recept za mesni rolat, a meni dolazili neki gosti i ja sad treba da zablistam pred njima
e ali bokica meni zaboravi da kaze da u smesu idu jaja, a ja sam joj verovala, eto, bila sam naivna
rolat je bio kao guma a ja jos vucem traume kad treba da mi dodju gosti
dakle pazite se, forum je cudo
Apsolutni pobjednik danaJa sam uspela i veš mašinu da naguram u kuhinju.
Pogledajte prilog 973103
U stvari, došla sam samo da vam mahnem, i kažem da ću se javiti u ponedeljak, ako preživim vikend.
Ako slučajno @tara krene na more, srećan joj put i dobro more.

a jaaa?Aaa..naš, meni u tom slučaju "mačka" samo škripi sa kim se družila...a ovo je ovde sad sve neka izanđala većinom ekipa sa Ljsa....msm da su mi svi na šitu odatle, osim Metlonjera.....i meni je okej da čitam MaTčkiu.
Nisam došao da se ženim ; )