pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.757
nemoj mi ružno o bajazi!!!!!!!!!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze to opet da se pravitortu je pojela bogi
nista ti nije ostavila
UgadnubaburastemA ko je ugbr? Skracenica za sta
A ko je ugbr? Skracenica za sta
moze te zacrni milion putanece moci, jer trenutno tab postaje jako ljubomoran na nasu konverzaciju pa nemoj biti zacudjena ako me zacrni iz cefa.
pa sta da radim... meni on nikad nije bio rokernemoj mi ružno o bajazi!!!!!!!!!!!!

Isti razlog - fotke, različita retorika, u Babinu korist.u gadnu babu rastem
forumasica
al ne znam sta se tu desilo i zasto je otisla
nikad nisam ni saznala
meni je bila rijetko korektan lik
malo sam cak mijesala em i nju
vise ih ne mijesam otkako se em radikalizovala <3
cekam da pocne hvaliti kikija i pilotenemoj mi ružno o bajazi!!!!!!!!!!!!
ahaIsti razlog, fotke, različita retorika, u Babinu korist.
l Baba je bila napaljena na neku seriju tursku , reko' dak zaebi babo, sad si se ukanalila..posle je ukanalili tragači.

Kako ste mogli da mešajte te koktele..niže veze..osim fotki dvorišta. lolУГБР је била врло писмена и занимљива. Ко је, шта је,... не знам. Али сам волела да је читам. И ја сам је мешала са Ем.
vala ne znam sta bi trebalo da mi se desi da mogu slusati kikija...ili djuleta...ili tako nekog serachaА могу да слушам и Бајагу и Пилоте, поготово уз дезертно вино реформу
Ја сам тада била још наивна форумашица, гуштер такорећиKako ste mogli da mešajte te koktele..niže veze..osim fotki dvorišta. lol

mislim zbog duzine nogu : )Kako ste mogli da mešajte te koktele..niže veze..osim fotki dvorišta. lol
Čistačica iz osnovne na velikom odmoru. Pali, dijete... :Ја сам тада била још наивна форумачица, гуштер такорећи

nemoj da mi tetkaš bajagu!!!!cekam da pocne hvaliti kikija i pilote
da i ja skocim u odbranu tetka nam bajage : ))))

ista stvar koja se i sad desava..progon i hajka autenticnostial ne znam sta se tu desilo i zasto je otisla
Све ћете да нас склоните, само ће аутентични остати?ista stvar koja se i sad desava..progon i hajka autenticnosti
i takve stvari se vise nece dozvoljavati.
ista stvar koja se i sad desava..progon i hajka autenticnosti
i takve stvari se vise nece dozvoljavati.
Ни мени слике не сметају.hehe...***** fotke
dobro je dok se ne pisu recepti i ne daju terapije