gost 431298
Elita
- Poruka
- 16.701
Dovoljan ti je ocuvan vidJa ću @tab503 predložiti da od svih korisnika traži kopiju validnog dokumenta prije kačenja slika. Jedini način da budemo sigurni ko je ko.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dovoljan ti je ocuvan vidJa ću @tab503 predložiti da od svih korisnika traži kopiju validnog dokumenta prije kačenja slika. Jedini način da budemo sigurni ko je ko.

E jbg to nemam a nisam kandidat za laser.Dovoljan ti je ocuvan vid
olgica je ionako u tvorza, a vasa je na odmoruE jbg to nemam a nisam kandidat za laser.
imam lepse doope nego 90 posto ovog pdf-a...za dobro dupe nebitan je vlasnik
Aaa..naš, meni u tom slučaju "mačka" samo škripi sa kim se družila...a ovo je ovde sad sve neka izanđala većinom ekipa sa Ljsa....msm da su mi svi na šitu odatle, osim Metlonjera.....i meni je okej da čitam MaTčkiu.Ništa se nije desilo, sve ok. Mačka ili ne mačka ja volim da je čitam a vjerujem da nisam jedina.
Laser za vid, drugo mi ne treba,kad se pogledam , savršena samolgica je ionako u tvorza, a vasa je na odmoru

a to...to samo ako nemas cilindreLaser za vid, drugo mi ne treba,kad se pogledam , savršena sam

ne znam...meni to kontinuirano kao pishanje po sirotilji i nije nesto zanimljivo, al okejAaa..naš, meni u tom slučaju "mačka" samo škripi sa kim se družila...a ovo je ovde sad sve neka izanđala većinom ekipa sa Ljsa....msm da su mi svi na šitu odatle, osim Metlonjera.....i meni je okej da čitam MaTčkiu.
Nisam došao da se ženim ; )
 Kako znaju da to nisam ja?
 Kako znaju da to nisam ja?
Ne mogu da verujem očima, moju kumu, moju drugaricu i mene su obrisali!!!

Аматерка, пустиsram te bilo
to se skida s tudjeg instagrama, a ne sa kojekakvih stock sajtova
jos samo watermark da ostavis pa da svi dzabe pohrilmo

Sećaš se da je i Smokva bila model za fotografije za stock sajt, znači ne sme da postavi sama sebe, jer je već ima na tom sajtu?!sram te bilo
to se skida s tudjeg instagrama, a ne sa kojekakvih stock sajtova
jos samo watermark da ostavis pa da svi dzabe pohrilmo

To je da me vidite danas, sada ne plivam. Kuvam ručak.Šta se ložite, ništa nije brisano, sve vam je na Šta radite. Posle ću da brišem.

pa ne znam ja sta je ona potpisala : )))Sećaš se da je i Smokva bila model za fotografije za stock sajt, znači ne sme da postavi sama sebe, jer je već ima na tom sajtu?!
Mislim da ni ona ne zna u detaljepa ne znam ja sta je ona potpisala : )))

tebi da bandbi isprica natenane kako je izgledalo kad je bila modŠta se ložite, ništa nije brisano, sve vam je na Šta radite. Posle ću da brišem.

Oćeš da ti premestim na Šta kuvate?To je da me vidite danas, sada ne plivam. Kuvam ručak.

Može, ali da ne palimo kamere.tebi da bandbi isprica natenane kako je izgledalo kad je bila mod
ili neki webinar i za zendeli da napravite
jer krsta vam farbanje sijedih financirati nece

to vidi s koleginicamaMože, ali da ne palimo kamere.
Dobro, i to je za ljude.ne znam...meni to kontinuirano kao pishanje po sirotilji i nije nesto zanimljivo, al okej
svako kompenzira sta ima i s cim ima
meni djeluje da uopce ne zeli da joj premjestis fotografiju na kojoj pliva s drugaricama na temu o kuvanjuOćeš da ti premestim na Šta kuvate?
Dobro, i to je za ljude.
Nadljudi nisu na forumu : )