bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.061
eto, vidiš da imas siseJa za nedelju dana u okolini Rtnja![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto, vidiš da imas siseJa za nedelju dana u okolini Rtnja![]()
Eto ja to sve možda jesam. Ne postoji šansa da je neko nezainteresovan za tudje živote.Sve je to super ali ja nisam toliko politicki korektna hehe.
A nisam ni paglu![]()
Ti jesi primjetila,ja zaista nisam. Od svih ljudi koje sam ovde vidjela na ulici bih prepoznala domaćicu,smokvu i meduzu.mozes da budes nezainteresovan ali ako ja mesecima kacim jednu osobu i predstavim da sam to ja a onda naprasno pocnem da kacim drugu osbu idalje tvrdec da sam to ja
mozes samo da se pravis da nisi primetila
sto je ok, al mojne te fore kao mene ne zanimaju tudji zivoti a onaj ko javno kaze da je primetio je odmah zaintereosvan za tudj zivot
ajde bre, pretresamo ovde jedni drugima zivote u sitna crevca i sad kao treba da se pravimo ludi
nek kaci ko sta oce, meni je zanimljivo svakako, samo ne mogu da kazem da nisam primetila kad jesam, ne mogu da se foliram, to mi je bljuc
Zbog praha i penepromasila sam temu boze
nemoj o peni, pomislim na morsku penu od talasa i onda se odmah setim da idem na more a nisam htela o tome na ovoj temiZbog praha i pene
Ides na more? Sto ne kazes bre.nemoj o peni, pomislim na morsku penu od talasa i onda se odmah setim da idem na more a nisam htela o tome na ovoj temi
Dobre ti cipele.
Ajde boga ti, bjelac crnac, ko bi primjetioČekam da se pojavi @zendeli![]()
pa nije to moj fazon, ne volim da pricam o tome nekakoIdes na more? Sto ne kazes bre.
Ma ono, ne mora da boldujes. Samo provuces kroz porukue.pa nije to moj fazon, ne volim da pricam o tome nekako
a posle je vozas i do teretane..pa na posao pa kuci pa...I ja moju macu vozim kod mame

MaMa ono, ne mora da boldujes. Samo provuces kroz porukue.

Moja kuma, najbolja drugarica, i ja. Nema veze, plivamo i dalje...
![]()
Ma nabacis samo u pauzi pakovanja.Ma
Nemam vremena za to, treba da se pakujem za put na more
nisam razumeo pitanjeMene interesuje kakav je stav moderacije po ovom pitanju.
Hoće li se ovo brisati ili neće, zašto hoće, ili zašto neće?
Da li imamo pravo da jedan dan izgledamo ovako, a drugi onako?@tab503
Da li je ovo spam ili nije?
Koliko dilema...![]()
Znala sam, zato te volimonisam razumeo pitanje![]()

bio si na moru?