Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
evo sad sam ga pitala, sezona pocinje zvanicno sutraVrlo korisna informacija, hvala
Sad kad im žbudžim treninge na 30 min zbog vrućine![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo sad sam ga pitala, sezona pocinje zvanicno sutraVrlo korisna informacija, hvala
Sad kad im žbudžim treninge na 30 min zbog vrućine![]()

До колико сати је теби јутро...@86bogomoljka , sa zakašnjenjem srećan detetu rođendan!
@Kvinsi , srećna matura!
Šta sam propustila još?![]()
"... i lice je sveže i stari se teže, sedam noći kad se poveže..."До колико сати је теби јутро...

kako se manifestovao?"... i lice je sveže i stari se teže, sedam noći kad se poveže..." Pogledajte prilog 948040
Samo do subote da preteknem i eto me.
Inače, gospođa Majka je u bolnici, ima tromb.![]()
Otekla joj je noga i pomodrela.kako se manifestovao?
znaci tromb u venama nogeOtekla joj je noga i pomodrela.
Разбијаће га?Otekla joj je noga i pomodrela.

tu smo sta god trebaOk, možda sam iduće nedelje na kampovanju u prestonici, možda ću ići na neku obuku na fax, trebaće mi sva moguća pomoć oko plivanja u istom

Pa već je primala injekcije i kao razbio se, ali mora još, pa zato u bolnicu. Još joj taj neki kardiohirurg rekao da nije trebalo da čeka, jer ona pet dana sedela kod kuće, pa otišla. A ja sam je lepo drugog dana zvala da je vodim kod dr, ali ona nije htela i neka umre i sve tako. Ovo rekla bratu da joj dr rekao, meni nije valjda smela...Разбијаће га?
Надам се да ће бити добро![]()
Па, инат главу кида.Pa već je primala injekcije i kao razbio se, ali mora još, pa zato u bolnicu. Još joj taj neki kardiohirurg rekao da nije trebalo da čeka, jer ona pet dana sedela kod kuće, pa otišla. A ja sam je lepo drugog dana zvala da je vodim kod dr, ali ona nije htela i neka umre i sve tako. Ovo rekla bratu da joj dr rekao, meni nije valjda smela...
šta rintaš?sad samo pregalaštvo
tu smo sta god treba![]()
sledece subote jedna svargla dolazi u ns![]()
![]()

) a valjda ima neki prevoz do faxa odatle, ide direkt do tamo koliko sam videla.Bilo koji dio Ustanicke, ide 31, ako je bliza polovina ulice onda ide i 30 samo je dosta redji od ovog prvog.Već sam gledala da li da putujem ili da se uvalim tetki, ali pošto mi je vožnja još uvek stres i u NS, rešila sam da ne rizikujem sa Beogradom
Biću kod tetke u Ustaničkoj (iako joj još nisam ni javila tu radosnu vest) a valjda ima neki prevoz do faxa odatle, ide direkt do tamo koliko sam videla.

@Lúnasa slikaj se obavezno sa tetkom da vidimo jel srecnija ona ili domacicina zaovica kad joj je zd bila u posetiBilo koji dio Ustanicke, ide 31, ako je bliza polovina ulice onda ide i 30 samo je dosta redji od ovog prvog.
Tetka ce se sigurno obradovati, jos ako budes mogla da nocis dan dva, ima i radosnice da joj krenu![]()

UHHH MOZE DA PADNE NESTO ZESTOKOInace znate da me malo.nervirao onaj moj, sto mu ime ne spominjem hehe, ali ne znqm sta da radim, mislila sam mogu ja bez njega i to, danas mi pise, mogli bi negde on i ja na par dana kad krenu odmori...
Tacno cunse opet uhvatiti u to kolo![]()

Dugo sam i izdrzala heheheja nisam ni znala da si izasla iz tog kola, a ti se opet hvatas![]()
nema dva dinara da izađe, aj joj skupimo pareja nisam ni znala da si izasla iz tog kola, a ti se opet hvatas![]()