Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
posle cu ga slikati kada jedem, i sklonim stari sto.

nije nista komplikovano ivar ploca za policu 80 x 50 cm, nosaci za noge, jer je ploca debljine 1,8 mm, a srafovi koji se dobijaju uz adils noge su za plocu minimum debljine 2,5 cm.

morala sam da isecem krajeve ivar ploce gde su zljebovi sa metalnim mehanizmom, pa sam onda isekla dodatne plocice, pa sma ih lepila na donju plocu stola tamo gde idu noge, pa onda tek usrafila noge.

iskocio mi plih od drzanja testere.

problem je sto ja to ne radim svaki dan, imam neke planove za ta dva bela stola da im stavim borovu plocu, posto epoksi otpada preskup je. onda da napravim kredenac od 2 albert police i slicne stvari. samo sto ja to ne radim u kontinuitetu...mozda mi nece trebati godinu dana, pa zato nikad ne kupim. a mozda bih trebalo da imam testeru, mozda bih jso vise seckala. :lol:

sedim na duswku koji je na podu, mase ona mrezica.za komarce na kosom prozoru kao zavesica, gledam u stocic, ja ga ne bih dirala, savrsen je.....samo da mi orelakiram plocu. ali nizak je za.monitor...73 cm, a uopste mi se ne stavlaj nista, samo ploca i 4 noge savrseno. nema prasincine, nema pomeranja.

kucicu. sam mi stavila na onu hoklicu dedinu sto sam zamenila sediste. prosto perfekto, cisto i belo.

oko mene belo sve je belo sat na ruci, cipele, odelo. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back