- Poruka
- 74.087
I uginuo mi je mačak. Malo dete plakalo ko kiša, pa sam da ga utešim, obećala da ćemo da nađemo novo mače. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tebi je potrebna ubodna testera, bilo je u Lidlu čini mi se.posle cu da uradim i secenje manje ploce koja ce biti 80x 30 i drzaca za tu plocu, sutra samo da spojim...ako me ne bude mrzelo, ako bude onda sutra sve seckam i valjda cu spojiti.
Tebi je potrebna ubodna testera, bilo je u Lidlu čini mi se.

A sad ti više i ne treba. Jedino ako Srećica naiđe.treba mi definitivno. trebalo je da kupim ranije.
msm, ja sma seckala trpezarijski sto, pa albert policu, pa stolicicu, pa sad sto z akomp. pa ko zna sta cu jos da seckam.

Pojma bre nemasKolega me davi likovima iz Hari Potera, idem da se obesim međ šunke![]()
mozda postoji srecica 2.0A sad ti više i ne treba. Jedino ako Srećica naiđe.
Šalim se, naravno, nemoj da se ljutiš.

Ti sigurno više voliš Edisona nego Teslu!Idemo Rafo sega-mega care!

Sad će da ga brejkne, ubiću se.Ode prvi set, al bar nije sa nulom kako je izgledalo
Ne gledam ni ja.Nema dosadnijeg sporta.Valjda samo ja ne gledam tenis. Nikad ni jedan meč nisam odgledala,ne razumijem se u to ništa . Radujem se pobjedi,al ne gledam
Meni je svaki sport osim vaterpola dosadanNe gledam ni ja.Nema dosadnijeg sporta.
Ali normalno ,navijam za Noleta.

Valjda samo ja ne gledam tenis. Nikad ni jedan meč nisam odgledala,ne razumijem se u to ništa . Radujem se pobjedi,al ne gledam
nisi ti ni ludaMeni je svaki sport osim vaterpola dosadan![]()
+1.Valjda samo ja ne gledam tenis. Nikad ni jedan meč nisam odgledala,ne razumijem se u to ništa . Radujem se pobjedi,al ne gledam