Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
juce me zove cerka da pita sta radim i usput nesto
sta radite vi?
nista, ja radim..imam jos jedan sastanak, a M sprema rucak
sta imate za rucak?
sprema bolonjeze sa nekom pastom
a na rucak ne zovete :)
ovo je proba, kuva prvi put

divno :heart:

sad cu kad idem u nabavku da im kupim meso ovde gde kupujemo, napravim paketice i neka stave u friz
kuvanje ce da mi bude radnja koje se rado secam :)
u stvari, posle ove distance, meni sasvim odgovara ovakav odvojeni zivot :)

juce me zove cerka da pita sta radim i usput nesto
sta radite vi?
nista, ja radim..imam jos jedan sastanak, a M sprema rucak
sta imate za rucak?
sprema bolonjeze sa nekom pastom
a na rucak ne zovete :)
ovo je proba, kuva prvi put

divno :heart:

sad cu kad idem u nabavku da im kupim meso ovde gde kupujemo, napravim paketice i neka stave u friz
kuvanje ce da mi bude radnja koje se rado secam :)
u stvari, posle ove distance, meni sasvim odgovara ovakav odvojeni zivot :)
И не треба да се осећаш лоше због тога, а искрена да будем и у твом писању се осећа грч који ти видиш на лицу ћерке. Вероватно ти је требало да свариш новонасталу ситуацију. Све је то природно. И баш онако како треба да буде. Не би ваљало другачије.
:zag:

mi smo se ful vratili i nemaju nameru da nam uvedu opciju rada od kuce ni odredjenim danima. ponasaju se kao da smo bili na odmoru i sad se vracamo na posao i nikom ne sme da padne na pamet da pita da ponekad radi od kuce. pritom, po svim izvestajima koje dobijamo, bili smo najproduktivniji dok smo radili od kuce

mi smo se ful vratili i nemaju nameru da nam uvedu opciju rada od kuce ni odredjenim danima. ponasaju se kao da smo bili na odmoru i sad se vracamo na posao i nikom ne sme da padne na pamet da pita da ponekad radi od kuce. pritom, po svim izvestajima koje dobijamo, bili smo najproduktivniji dok smo radili od kuce
dokaz da su nekad u menadzmentu gloopi i ograniceni ljudi.

Pa bas bezveze.
Moja direktorka koja je bas bila protiv rada od kuce, sad kaze da je skroz promenila misljenje jer smo mnogo produktiviji od kuce.

A jel imate neki sindikat ili tako nesto da date predlog za rad od kuce?

Kod mojih su kancelarije radile sve vrijeme. I tokom karantina su radili svi koji ne koriste gradski prevoz. S tim sto su sekretarice i tada morale da dolaze, iako nemaju sluzbene automobile.
Gledajuci muza, ne dopada mi se kako njihovo rukovodstvo vidi rad od kuce. Sve ono vrijeme koje bi potrosio na prevoz do kuce, oni rade. Nerijetko i mnogo duze.
I ako ih vrate u kancelarije, ja se plasim da su razmazili i klijente i rukovodstvo, da ce se i tada ocekivati neprestana dostupnost.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back