86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Ја не могу да се вадим на улицу, до мене јеNama je bas zajebano da izadjemo na ulicu, tacno smo iza krivine i moras u rikverc da izadjes. Ima ogledalo, u kojem je naravno sve naopacke. A prometno je skoro uvek.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја не могу да се вадим на улицу, до мене јеNama je bas zajebano da izadjemo na ulicu, tacno smo iza krivine i moras u rikverc da izadjes. Ima ogledalo, u kojem je naravno sve naopacke. A prometno je skoro uvek.

zamisljam scenu i sta bi se desilo da si ga taknula kolimaЗамало да излазећи у рикверц ударим човека. Погледам а Петар Челик разрогачио очи на мене![]()

zamisljam scenu i sta bi se desilo da si ga taknula kolima![]()

dok on u jednoj ruci nosi i tebe i kola
Трептала бих лепше него икада![]()

Ima 8 banki
Трептала бих лепше него икада![]()
+ si se garant rasplakalae je.biga sad bogi i em, mislim da sam zavrsila sa kacenjem.

nisam se rasplakala, ali moram priznati da sam se malo iznenadila na koji nacin ljudi razmisljaju i kako se kacenje slika ovde dozivljava. uglavnom, ja konja vise ne spremam za trku. a nismo za baciti, ni konj, ni ja, da se razumemo![]()
) izvuče najviše što može
e onda ima da protrcim s hodalicomSa 90 ćemo ponosno kačiti sebe kako smo uspele da odemo u kratku šetnju.![]()

sjajnoova osoba ode raditi od kuce
tj u dalmaciju na dva mjeseca
more je teretana za dzabe : )

Наравно да може.Može i osoba od 60 godina biti zadovoljna sobom, izgledom i formom. Ulaže trud, vide se rezultati. Ne pokušava da bude bolja od onih u 20-im, nego želi da iz svoje situacije( korak od groba) izvuče najviše što može

pa jaja dingdong, znas : )sjajno
odlicna ti je firma kad imate tu opciju![]()
a i nije ti neka odlukaPoješću burek i jogurt...ima prazan, sir i sa mesom...stigli.
Sad se treba odlučiti.
Laboratorija Zvuka,ne sjećam se koji albumIma 8 banki
Sećam se albuma kakosezvalo, a to vam je najbolje iz grada, nisam u školu pošao i bio album, a PČ drži dve ribe na mišicama...
Sodežič voććšklj