Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 26.471
Увек ја. Када ће неко други да изиграва пандура мало. Људи су телад.
tako ti grah pao, jbga
Увек ја. Када ће неко други да изиграва пандура мало. Људи су телад.
Nabila bi mu.komodu u vrataОво морам да вам покажем. Силазила сам пешке због поправке лифта и пар спратова ниже снимим ово:
Pogledajte prilog 1040715
Прво су биле само слике а сад је ту и намештај.
Прави човек дневни боравак од заједничке површине. Фали клуб сто, пиксла и фотеља.Nabila bi mu.komodu u vrata
Moze, al nabijes fotelju u njegova vrata, zavalis se, pripalis jednu i cekas gaПрави човек дневни боравак од заједничке површине. Фали клуб сто, пиксла и фотеља.
Била би фора да ја то донесем.
Moze, al nabijes fotelju u njegova vrata, zavalis se, pripalis jednu i cekas ga
Ja odlepim 100 puta na dan
Takav mi karakter.
Na poslu kad krenem, samo beze od mene
Stavis ovog zmaja na onu komodu.Видиш, почећу да качим змајеве по згради, ионако имамо вишак.
Pogledajte prilog 1040960
Срчка да га стрефи. Изаћи ћу у Хроници.Stavis ovog zmaja na onu komodu.
Kladim se da ce shvatiti poruku.😂
Kao oni mafijasi kad ubace konjsku glavu kao opomenu. 😃Срчка да га стрефи. Изаћи ћу у Хроници.
То! Задња опомена.Kao oni mafijasi kad ubace konjsku glavu kao opomenu. 😃
Сребрна кап. Капи на бази менте и еукалиптуса.Ништа није добро пречесто и предуго узимати. Имам и спреј са морском водом, он је ваљда безопасан.
A priznaj da si malo i uzivalaNajgore je bilo ono kad sam u bebi dolu, bosa, sišla i sela među razularene tinejdžere, zainteresovano ih slušajući, više se nisu vraćali
A pre toga ne znam koliko sam ih puta fino zamolila, jok.
После читања упутства из кутије Дефринола, нисам могла да се натерам да га попијем. А преписан ми је као терапија.
Pa sta to bi leko?Тек кад сам попила дефринол форте, нос ми се отчепио.
Apotekarka ti je jedna pametna zenaАпотекарка ми је рекла да не једем говна и да га попијем.
Гадно суши уста, да знаш.
Pozdravi apotekarku 😁Апотекарка ми је рекла да не једем говна и да га попијем.
Гадно суши уста, да знаш.
suni mu pešes tubica gel super lepka izmeđ vrata i štokaИ одвалим га штиклом каубојске чизме.
Ставим змаја у ону комоду.suni mu pešes tubica gel super lepka izmeđ vrata i štoka