tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
e ali meni niko nista rekao nijeDokoni penzioneri nemaju druga posla nego da se zale
Msm ajde da su dosli rekli itd.. msm takav dopis se spremam da napisem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e ali meni niko nista rekao nijeDokoni penzioneri nemaju druga posla nego da se zale
ma nek tuzee ali meni niko nista rekao nije
Msm ajde da su dosli rekli itd.. msm takav dopis se spremam da napisem
Valjda miraju da izadju sa meracem zvuka na teren da utvrde jacinu bukepo novom zakonu o stanovanju za to mogu da vam pljunu pod prozor![]()
ma jokValjda miraju da izadju sa meracem zvuka na teren da utvrde jacinu buke
a upravnik nosi majicu navijacke grupe velje nevolje, nabildovan do zuba kaze zmu
Ne znam da li levijatance da zovem![]()
Ma prijavice komunalnoj vrvma nek tuze
pa nek placaju sudske troskove
sad nema ni tuzbi za dzabe
heheh
pa lijepo ti kazem da je dopunjen zakonMa prijavice komunalnoj vrv
A ja cu da ih posaljem pored zgrade da vide spriceve i da zamolim smece pos prozorom da pociste, kad su vec tu
Msm ne znam, spremicu se za borbu prsa o prsa![]()
I ovde isto tako mere buku prvo, ali retko koji pas od normalnih ljudi moze da predje taj nivo da je za reagovanjeValjda miraju da izadju sa meracem zvuka na teren da utvrde jacinu buke
a upravnik nosi majicu navijacke grupe velje nevolje, nabildovan do zuba kaze zmu
Ne znam da li levijatance da zovem![]()
Pa crni smo svo troje a i leja je agresivna, osissacu je na staforda i samoprijsvicu se : ))a devijantance ne zanimas ako nisi rom koji ima staforda![]()
Al ovde nemaju merace buke jos uvek i nisu obuceni jos, tako kazu po netu ljudiI ovde isto tako mere buku prvo, ali retko koji pas od normalnih ljudi moze da predje taj nivo da je za reagovanje
Budale stvarno, umesto da su ti rekli prvo
pa nece vas oni branitiPa crni smo svo troje a i leja je agresivna, osissacu je na staforda i samoprijsvicu se : ))
Pusticu minju na njih, zaboravice na leju iz mapa lijepo ti kazem da je dopunjen zakon
necr zbog toga izaci komunalna
da drzis psa koji vrsi nuzdu po terasi izasli bi
stresiras se razloga bezAl ovde nemaju merace buke jos uvek i nisu obuceni jos, tako kazu po netu ljudi
Ne ne mislila sqm da ih pustim na upravnikapa nece vas oni braniti
vev vam oduzeti psa
jer odakle vam![]()
imas krivu sliku o tim nesimpaticnim celavcimaNe ne mislila sqm da ih pustim na upravnika![]()
Mozda su razlicitw frakcije navijackih grupa![]()
Poslacu upravnika na vasmoji mijaucu nekad u dva ujutro i jure se po sobi
dok ja ne popizdim![]()
Poslacu upravnika na vas
Onda cu pokloniti svom psaimamo mi svog upravnika
koji takodjer ima macka![]()
heheOnda cu pokloniti svom psa![]()
Brate sve radis da postanemo komsinice <3hehe
ma najbolje da se doselite kod nas u ulaz
vec ima mislim 4-5 pasa i ne znam koliko macaka
i svi harmonicno lajemo i mrnjaucemo![]()
a sta cuBrate sve radis da postanemo komsinice <3