- Poruka
- 19.437
Zna s kim ima posla.Неће знати шта ће од среће од ових розе, романтичних акварела
Срећан рођендан!

I samo da se zna da sam se suzdrzala! Malo je falilo da dobije jednu devojcicu na ljuljasci sa puno kovrdzave, crvene kose.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna s kim ima posla.Неће знати шта ће од среће од ових розе, романтичних акварела
Срећан рођендан!
ne mogu. ovo nije nas nalog, mi smo nekome cetvrti uredjajpa nije ti nalog na tvu
nego mozes mejlom pristupiti
i logovati se na vise uredjaja
a joj...zaboravila sam da to rade ljudine mogu. ovo nije nas nalog, mi smo nekome cetvrti uredjaj
to radi moj sin, mene i ne zanima jer imam hbo go na telefonu. na netflixu pogledam nesto kad bas imam vremena da se izvalim na trosed i bindzujema joj...zaboravila sam da to rade ljudi![]()
ma mi imamo sveto radi moj sin, mene i ne zanima jer imam hbo go na telefonu. na netflixu pogledam nesto kad bas imam vremena da se izvalim na trosed i bindzujem![]()
Nadam se da neću brzo vratiti jer mi je apetit upola od onog što je bio, sad idu sarme i podvarci a ja to ne kuvam, slatko ne jedem ič.I ja sam 4kg za dve nedelje izmršavila. Pa ih u naredne dve vratila, jer sam tako u mogućnosti.
@Tonci Provala srećan rođendan
I elektrikinoj ćerki, ne mogu da je označim.
ne znam@Tonci Provala jesi li vaga ili skorpija?
ma brekako ne znas, samo uguglaj na nekom astro sajtu vreme i mesto rodjenja
ma bre
vaga, podznak u skorpiji
hehe
pa sta ima da me prepoznajestacno sam te prepoznala u oba znaka![]()
Najbolja kombinacija.ma bre
vaga, podznak u skorpiji
hehe
jeste, totalno nije shizofreno na momenteNajbolja kombinacija.
Znam ja to, ista sam kombinacija.jeste, totalno nije shizofreno na momente![]()
pa ne, sad moram da vidim i jaJedna brzinska pa ga obriši krpz neko vreme![]()
Ja lepo letos smrsam 8kg iz pomoc akutnog ptsdI ja sam 4kg za dve nedelje izmršavila. Pa ih u naredne dve vratila, jer sam tako u mogućnosti.
@Tonci Provala srećan rođendan
I elektrikinoj ćerki, ne mogu da je označim.
po novom zakonu o stanovanju za to mogu da vam pljunu pod prozorInace nama stigao dopis od upravnika kojeg videli u zivotu nismo da se neko od stanara zalio da l laje i ako ne reagujemo da ce nas prijaviti
A ona laje kada je neko ispred vrata i ulazi u zgradu i pustim je jer vec sam pisala kakav je ulaz i kakva je zgrada
I treba da laje da tera narkomane i lopove, ne laje na zvezde niti kevce neuroticno bez razloga
Al smece pod prozorima i ko zna sta zapacenjo u podrumu je sasvim ok