Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja sam 4kg za dve nedelje izmršavila. Pa ih u naredne dve vratila, jer sam tako u mogućnosti. :malav:
@Tonci Provala srećan rođendan
I elektrikinoj ćerki, ne mogu da je označim.
Ja lepo letos smrsam 8kg iz pomoc akutnog ptsd
Sad kad je to proslo eto i kg poceli se vracaju, vec sam 3kg za mesec dana nabacila
Ali kako ti rece moze nam se :rotf: mi to tako jer nam se oce i moze :lol:

Izasla da prostem leju, kisa pljusti, ispred zgrade na stanici izbacen mali pas, belo braon, 5-6 meseci maks, izbacen garant, mekan kao dusa, mrsav, gladan, bez ogrlice, dzumara al lepa kao slika
J naravno stao pored i ne mrda, nece kuci dok ga ne sklonimo, neka zena me ubedjuje da ga uzmem, reko sanse nema, hranicu ga, ima kucicu iza koju smo napravili, slikacu ga, ali ne mogu da ga uzmem

Otisla po granule, zena ostala da ga pricuva, vracam se a ona telefonira i ubedjuje komsinicu da ga uzme
Zavrsava razgovor i kaze -ubedila sam je, dolazi pesice po psa-
Kisnuli smo tako svi 20 min, cupkamo, hoce li komsinica njena doci, kisa pljusti, ako ne dodje mali se snaci nece, pojavljuje se baka, sitna, mrsava, slatka kao secer, dosla je po psa, po onoj kisurini, sama, pesice

Odvede ga baka sa gospodjom, dala sam im granule i povodac i tel, nisu htele nista, jedva sam ih ubedila
Odlaze, kisa pljusti, njih dve se bore sa njim koji pojma nema da hoda uz povodac
I j koji kaze -dobro je znati da jos ima dobrih ljudi-
Javlja mi se sada gospodja sa stanice, spava pas u toplom kod bake, koja ima jos 3 mace <3

Inace nama stigao dopis od upravnika kojeg videli u zivotu nismo da se neko od stanara zalio da l laje i ako ne reagujemo da ce nas prijaviti

A ona laje kada je neko ispred vrata i ulazi u zgradu i pustim je jer vec sam pisala kakav je ulaz i kakva je zgrada
I treba da laje da tera narkomane i lopove, ne laje na zvezde niti kevce neuroticno bez razloga

Al smece pod prozorima i ko zna sta zapaceno u podrumu je sasvim ok

Inace nama stigao dopis od upravnika kojeg videli u zivotu nismo da se neko od stanara zalio da l laje i ako ne reagujemo da ce nas prijaviti

A ona laje kada je neko ispred vrata i ulazi u zgradu i pustim je jer vec sam pisala kakav je ulaz i kakva je zgrada
I treba da laje da tera narkomane i lopove, ne laje na zvezde niti kevce neuroticno bez razloga

Al smece pod prozorima i ko zna sta zapacenjo u podrumu je sasvim ok
po novom zakonu o stanovanju za to mogu da vam pljunu pod prozor 😆

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back