tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
da, konfekcijski je br, kao za pantaloneУ 36???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, konfekcijski je br, kao za pantaloneУ 36???
da, konfekcijski je br, kao za pantalone
ma jok, kalupi su im takvi, pa se zezam usla sam u 36Ти си неки штиглић.
Radi sigurno, meni je sva obuća tim armirana.mislis to da to radi?
buahhahha
meni jokRadi sigurno, meni je sva obuća tim armirana.
Псујем. Немамо струју до 16:00.
Не могу да испржим пастрмку, не могу да скувам кромпир са блитвом а цркла сам од глади.
Сад од муке зобам грожђе.
ma ja nosim i cipeleŠto se tiče obuće i žuljanja, imam grozna stopala i još velika. Teško mi je naći udobnu obuću. Na posao idem u nekim patikama što bih ja rekla da mogu da prođu, da su kudikamo ne baš za trčanje. Ne mogu više štikle da nosim. Obujem ali vrlo retko. Platforme mogu i imam dvoje sandale jako udobne, po 6 km sam prelazila u njima pešaka. Čizme su mi isto udobne. Ali štikle ne mogu, to je žulj gde stigne. Do zime se provlačim u patikama, posle nosim čizme.
ma ja nosim i cipele
al ne salonku, ni stiklu
prvo, moja firma je ok s neformalnim odijevanjem
drugo, idem i vracam se pjesice s posla
to je ukupno oko 9 km svaki dan
danas sam uzela muske konversice br 40 kozne za svadbu sutra
i zenske adidaske, kozne, 38.5
![]()
Iskoristi situaciju i idi kupi roštilj ili pljeskavice, ili ako si gladna uzmi neki sendvič, pa spremaj ručak u 4. Ovako se ja osećam kad nemam vode. Ili struju. Svejedno.
Na visinu ima mali nogu, stopalo je oslonac.Ти за своју висину имаш баш леп број.
Колико сам нижа па носим 37-38

domaciceTemperatura mi je prešla 38, mašala! Sada kada bih znala da će me u Mitrovici pregledati, dati neku novu terapiju pa pustiti kući, ja bih išla. A da idem da ostanem
Od sinoć od 18:30h nisam imala temperaturu, i koji joj je sada đavo.![]()
ne znam koji ti je dan od prvog simptoma, ali nemoj da se salisTemperatura mi je prešla 38, mašala! Sada kada bih znala da će me u Mitrovici pregledati, dati neku novu terapiju pa pustiti kući, ja bih išla. A da idem da ostanem
Od sinoć od 18:30h nisam imala temperaturu, i koji joj je sada đavo.![]()
citirajПсујем.
citiraj
fotoMi smo bili u Fashion parku Rakovica, muž je uzeo sebi duks Franklin Marshal, koji je ugrabio sa 16.000 snižen na 4.400. Baš je atraktivan. Sve ostalo je bilo loše, ništa dobro nema.
Sad odoh da stavim picu za večeru.