86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Главом и брадомti si stara cekalica..![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Главом и брадомti si stara cekalica..![]()
kakav je to odgovor, zašto izvlačite iz informera i sličnih sranjato u stvari nisu vesti nego najcitanije teme na forumu u poslednja 24h
e sad..ako su ovi naslovi najcitaniji..da li treba na psihologiji da otvorimo temu o nasem drustvu u celosti?
nema tu novinara..softver izvlaci nacitanije teme automatski.
Ladno ti je tašta forumašica lolmojoj tašti biušoj gorenje makina za veš radila 50 godina

menjajte softver ili ce vam ostati samo takve teme posto ce rasterati sve ostaleto u stvari nisu vesti nego najcitanije teme na forumu u poslednja 24h
e sad..ako su ovi naslovi najcitaniji..da li treba na psihologiji da otvorimo temu o nasem drustvu u celosti?
nema tu novinara..softver izvlaci nacitanije teme automatski.
Poznato mi je.Ja nisam nikad
Pisala sam već, jedini dan u godini kada nam je bilo dozvoljeno lenstvovanje i duže spavanje, bilo je 01.januara, i to do 11h. U podne je počinjao koncert i mama apsolutno nije želela da joj lupamo tanjirima ili šoljama dok traje.
Naravno, nije joj palo na pamet da nas pusti da ga propustimo, svi smo morali biti nazočni i svesni![]()

Poznato mi je.
Jos kad mi udje u sobu sa sve ukljucenim usisivacem...![]()

Da, i kaže još dokle mislite da spavate, već je devet!!! sati!
A ono dvajes do osam![]()
Иста ја!Da, i kaže još dokle mislite da spavate, već je devet!!! sati!
A ono dvajes do osam![]()

što li se setih filma paskvalino lepotanМоја је исто имала швапски менталитет а и ја је следим у стопу. Реда мора бити.