Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mm radi smenski, desava se da ima intenzivan period kad radi nocne smene i onda ga to totalno poremeti. juce sam se odsekla jer znam da inace spava do 12, 12:30h kad izadje iz nocne. juce prodje 13h, pa 14, pa 15, a on se ne javlja. znam da oko 15h kuce treba napolje i da imamo naruceno peceno pile u to vreme. njega nema, ja pocnem da ga cimam na mobilni, nista, ne javlja se. u sledecih pola sata sam bila luda zena. ne znam da li da krecem kuci, mamu ne smem da zovem da ode da vidi gde je on, veiki sin u bg, mali u skoli. razmisljam hoce li ovaj mali doci pre mene, da to sprecim. sve vreme zovem, na 5 min. znaci, tih pola sata dok se nije javio ja sam ga vec sahranila :sad2:
a on promenio lekove za alergiju, skupilo mu se nekoliko noci i odvalio do 16h. nikada za ovih 20 godina nije prespavao dan kad izadje iz nocne. jedva sam dosla sebi, pocela skoro da placem kad se javio

Скидам капу свима који раде по сменама.
Ја сам мрзела и после подне у школу да идем.

Drugarica mi je menadžer u nekoj firmi i oni imaju i noćnu smenu. Počeli su da praktikuju kada im novi ljudi dodju da rade, da obavezno ostane neko sa njima kada su prvi put u noćnoj jer su primetili da ima ljudi koji to teško podnose.

Тако сам се ја одсекла сад у недељу. Муж отишао на берзу дискова и у једном тренутку мени цркне рерна са мусаком унутра и ајде зваћу га да му саопштим ту битну вест. Звони десет пута и на крају се јави непознат мушки глас - "Ко је то?"
Ја у шоку, мислим ко си ти јбт..
На крају укапирам да је заборавио телефон и да се јавља човек из шанка.
Овај тек на путу кући открио да нема мобилни, свашта.

Ja na svakih par meseci tako otkinem , prosto me stigne umor i ovaj tempo i budem klinicki mrtva 😆
Znaci bukvalno nema alarma koji me moze probuditi, dok se sama ne trgnem.
I tako povremeno ne odem po decu ili ne odvedem u skolu 😁🤣
Proletos kad sam tako zaspala slucajno nisam odvela Vlajka u skolu, i kaze on meni, tako si i prosle godine samo obrnuto 😁 a to obrnuto je sto me je moj djak prvak cekao tako sat i po u skoli.

Ja na svakih par meseci tako otkinem , prosto me stigne umor i ovaj tempo i budem klinicki mrtva 😆
Znaci bukvalno nema alarma koji me moze probuditi, dok se sama ne trgnem.
I tako povremeno ne odem po decu ili ne odvedem u skolu 😁🤣
Proletos kad sam tako zaspala slucajno nisam odvela Vlajka u skolu, i kaze on meni, tako si i prosle godine samo obrnuto 😁 a to obrnuto je sto me je moj djak prvak cekao tako sat i po u skoli.
1632305809093.png

mm radi smenski, desava se da ima intenzivan period kad radi nocne smene i onda ga to totalno poremeti. juce sam se odsekla jer znam da inace spava do 12, 12:30h kad izadje iz nocne. juce prodje 13h, pa 14, pa 15, a on se ne javlja. znam da oko 15h kuce treba napolje i da imamo naruceno peceno pile u to vreme. njega nema, ja pocnem da ga cimam na mobilni, nista, ne javlja se. u sledecih pola sata sam bila luda zena. ne znam da li da krecem kuci, mamu ne smem da zovem da ode da vidi gde je on, veiki sin u bg, mali u skoli. razmisljam hoce li ovaj mali doci pre mene, da to sprecim. sve vreme zovem, na 5 min. znaci, tih pola sata dok se nije javio ja sam ga vec sahranila :sad2:
a on promenio lekove za alergiju, skupilo mu se nekoliko noci i odvalio do 16h. nikada za ovih 20 godina nije prespavao dan kad izadje iz nocne. jedva sam dosla sebi, pocela skoro da placem kad se javio
Tako sam i ja kad sam radila nocne. Prva tri dana ok, zadnji dan odvalim do 6 i ne znam gde se nalazim.

Тако сам се ја одсекла сад у недељу. Муж отишао на берзу дискова и у једном тренутку мени цркне рерна са мусаком унутра и ајде зваћу га да му саопштим ту битну вест. Звони десет пута и на крају се јави непознат мушки глас - "Ко је то?"
Ја у шоку, мислим ко си ти јбт..
На крају укапирам да је заборавио телефон и да се јавља човек из шанка.
Овај тек на путу кући открио да нема мобилни, свашта.
a da se javio zenski glas?

elektrika je sirokih evropskih shvatanja..nisam to ocekivao od tebe ..ti mi vise delujes ko tip koji bi eventualnoj konkurentkinji obila glavu o sifonjer :D

Ти си стварно тежи облик паћеништва.
Зар стварно мислиш да после сто година заједничког живота могу имати и трун љубоморе?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back