Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
posto sma ja nesto bila u fazonu da izmenim kuhinju i citala o sudoperama....i svi rekli da metalac nema bas kvalitetna korita za sudoperu, a ja se mislila kako nema, kad je moju sudoperu kupila moja mama 2004 godine i evo stoji i traje kod mene i jos izgleda ok. i slucajno ja nesto sredjivala u donjem delu i vidim urezano nesto na koritu sa prednje strane, pogledma bolje, a tamo pise blanco made in germany. :rotf:

Битан је ефекат, не мора све да буде живо. Мислим, дивно је ако је право али нема шансе у купатилу да буде.

meni se uvek svidjao efekat biljaka koje vise sa plafona i te neke brsljenaste biljke, koje ne rastu mirno u saksiji uspravno, nego idu na sve strane. ali bezbroj puta se dokazalo da ja nisma osoba za biljke, svaka mi na kraju otekne papke tjah listove.

valjda ja ne znam da ih gajim, ali cak i kada ih gajim po ps opet je ishod isti, ostane mi tuzna prazna saksija.

То ко има прозор и не кубури са простором. Код мене је све обрнуто.

ja imam prozor i dnevno svetlo u kupatilu, ali grejem se na elektricni kotao i nekada s epola dana zimi ne greje stan. nije minus u stanu, ali kontam da zivoj biljci bas ne bi prijala ta svakodnevna promena zimi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back