Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozes li mi oprostiti :lol:

E zato ja ne volim te poslove gde ne moras da mislis o tome sto radis, nego mozak moze da luta, to je kod mene opasna rabota, moje misli kad krenu da lutaju samo da poludis
Zato kazem da rad spasava, ali kad se uneses u njega i moras da mislis o radu dok radis....

Kad smo kod rada, da li je izvodljivo ja tebi posaljem staru izandjalu trenerku i kszem sasi mi ovo iste velicine sve isto
Jel ti onda to rasparas pa uzimas mustru???
Jel uopste moze da se izvede nesto?
I imam jednu kosulju do dupeta duzina, ocu da mi sasijes haljinu ko sto je ona, isti kroj, samo duza do kolena
Jel moze i to da se izvede???
U principu da. Ali!

Da bi se isto ponašala, trenerka mora da bude od istog materijala, iste debljine, jednako rastegljivog i sa istim padom, u suprotnom, isti kroj neće stajati isto i nećeš biti zadovoljna. Isto sa košuljom. Ali morala bih da vidim, slike mi pusti na Viber ili ovde, kad ti je zgodno, pa da vidimo.

U principu da. Ali!

Da bi se isto ponašala, trenerka mora da bude od istog materijala, iste debljine, jednako rastegljivog i sa istim padom, u suprotnom, isti kroj neće stajati isto i nećeš biti zadovoljna. Isto sa košuljom. Ali morala bih da vidim, slike mi pusti na Viber ili ovde, kad ti je zgodno, pa da vidimo.
Da mislila sam isti materijal.... ili slicnih osobina....
Ocu snimucu ti kad budem resila...nije frka da mora sad....

Samo mi kazi jel bi ti morala da oparas to i unistis??? Trenerka je stara to mozes ....nego kosulja mi treba za konferencije, jel moze da se ne opara a da uzmes kroj???

• Podržavam
Reactions: Red
Da mislila sam isti materijal.... ili slicnih osobina....
Ocu snimucu ti kad budem resila...nije frka da mora sad....

Samo mi kazi jel bi ti morala da oparas to i unistis??? Trenerka je stara to mozes ....nego kosulja mi treba za konferencije, jel moze da se ne opara a da uzmes kroj???
Zavisi od modela, dosta modela ima po Burdama, samo se prilagodi merama tvoje košulje ako nije klasičan kroj koji odgovara i Burdinim. Svakako ne bih uništila to što imaš.

Овде више не може да се има став ни мишљење. Или ћеш мислити како се очекује или ћути!

tako je u celom srpskom drustvu...najbolje da cutis i utopis se u masu.

vidim da je petparacka tema zatvorena.

vrv su dobili nalog na krstarici, jer lose ide vakcinacija domaceg stanovnistva, pa mora sve sto je protiv vakcinacije da se brise.

Ех да је то на тако малом нивоу, не бих се једила.
Mislim da taj nivo nije baš mali, lakše je nekad prodati obraz nego bubreg. A ovo je kao ispitivanje granica, dokle možeš nekog da saviješ, a da se ne slomi ili se ne vrati i pukne te po nosu. Sve počinje od medija... Eno onomad je puštena buva da će i mala deca online, kad su se digle mreže, odjednom nema potrebe za tim.

Poslednja izmena:
Није тако. Затварају се теме на којима можеш да изнесеш своје мишљење. А зашто се боје других мишљења то је занимљиво.
Vjerovatno postoje neka pravila,nisam upućena. Inače se ne stresiram i ne primam srcu gotovo ništa što se dešava on line.
Takvo vrijeme,različito mišljenje je generalno nepoželjno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back