Kako ne zarazi i ostale, samo njega...a i ti se izvuce cudo jedno
Mene je izvukla doktor pulmolog sa promenom terapije u poslednjem trenutku, bukvalno mi je dala protokol lecenja za sidu.. on je zbog pogorsanja zavrsio u bolnici
Spadam u grupu ljudi koja nije negirala postojanje ovog virusa, ali jesam sumnjala u neke teorije zavere oko svega..narocito zbog nemogucnosti lecenja bilo koje druge dijagnoze..
U mojoj porodici isti virus je izazvao razlicite tokove bolesti..moja mama je imala neuroloske ispade zbog njega..
Ono sto sada znam je da doktori nemaju zajednicki stav I da znaju jako malo..tumaraju u mraku na nepoznatom terenu..
Virus je tako mutirao, da li prirodno ili u laboratoriji da satire organizam..negativna progresija se desava u minutima..
Koliko lekari pojma nemaju sta rade, govori I da su me u piku osmog dana zvali iz kovid ambulante da me pitaju kako sam
Kad sam rekla da sam jako lose, I dalje imam temp, popila sam dve kutije hemomicina I pola kutije pancefa I da osecam kako mi proces zahvata I citavo drugo plucno krilo, da se osecam kao da mi neko kozu sece ziletima, ona mi je rekla da idem u apoteku I kupim jos neki antibiotik
Koji?
Ma nije bitno, bilo koji dace vam bez recepta skinuli su zabranu zbog ovog stanja..a I nestasica je, ako vam kazem neki odredjeni..bilo koji kupite..
Kako tako, pa ne mogu tek tako da uzmem, kako da doziram?
Pise vam u uputstvu..a mogli biste da dodjete I da vas vakcinisemo..
Imam obostranu upalu pluca, muz mi je preminuo juce od istog, a vi hocete da me vakcinisete?
To je moje iskustvo sa doktorima.
To popodne je prijateljica zamolila svoju koja je pulmolog u medigrupu da me primi
Uradili su mi skener pluca odmah, izbacila je terapiju koju su mi dali u kovid ambulanti I dala novu..posle 6 sati sam osetila da se vracam sebi..posle tri dana mi je bilo bolje..na terapiji sam I dalje, I moje dete isto, I bicemo jos mesec dana sigurno
Ja razumem tvoj skepticizam, ali je situacija malo drugacija