- Poruka
- 121.943
I porodjaj da bude u vodi, u djakuziju 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nekom koji ne radi kako treba, naravnoI porodjaj da bude u vodi, u djakuziju![]()
Brate...da je taj bilo bi ko u onim vicu - ako pobaci jjebaces je opetpa zvuci ko da mu/joj je licno elon musk caca![]()

To se podrazumeva, da se ne prekida tradicijanekom koji ne radi kako treba, naravno

Moj muz se cuvao, izlazio je ali je bio na distanci..uglavnom se kretao gde ima malo ljudi I u prirodi..predavanja je drzao on lineslazem se, ali ne moze ni da zaustavi zivot
treba da bude oprezna ali ne treba da se zatvori u 4 zida.
Nejel si imala masku?
to ti nije bilo pametno
Inače se stalno viđamo nas dve bez maske jedna kod druge pijemo kafu ili idemo zajedno na kafu, sad šta je tu je. Nadam se da nisam, izgleda ni ona nema, nego upalu sinusa.to ti nije bilo pametno
ratchedOdoh da gledam neku bolesnu seriju. Pravljena po liku glavne sestre iz Leta iznad kukavičijeg gnijezda. Mjesto radnje - ludnica.
ovo sam na svoje oci vidjela u vegasu i njujorkuОвих дана пратим дешавања у Филаделфији, благи ужас:

ovo sam na svoje oci vidjela u vegasu i njujorku
gomile beskucnika i narkomana koji spavaju po ulici i vuku te crne kofere![]()
ma imaju ih posvudaУ Л.А. има 60 000 бескућника.
pa skid row je cetvrt poznata po tome
pa skid row je cetvrt poznata po tome
ma u ny mozes otici na tjedan dvamoj drug zivi u ny, radi kao graf dizajner, tamo je vec 5 god, legalno
sam zivi, dok plati stan i racune ne ostaje mu za zdravstveno
pri tom ne radi krs posao, ne bahati se
ok, on je tamo jos kratko, ima cilj i sve ali amerika je tesko sranje
meni je samo zao sto nismo otisli kod njega u ny dok smo imali priliku ali avaj
amerika je pad rimskog carstva liveTo се раширило и изван њега.
ma znam ali mi je nekako bio trip da odemo dok je on tamoma u ny mozes otici na tjedan dva
nije prestrasna cijena smjestaja i neke bazicne klope
ono sto je kvalitetnije od hrane jeste skupo
al sranja nisu
amerika je pad rimskog carstva live