Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pridružuje vam se još jedna vaga koja da otkaz kad poludi :D
ja sam dva puta sekla do sada i to bez ikakvog rezervnog plana
Ali prosto nisam mogla vise, i to je ono trpim trpim i pustam i cekam da skontaju i samo dodjem i kazem dovidjenja
I svi u soku, ko za one serijske ubice kad kazu bio je miran i fin komsija :lol:

Обећа да ће ићи по бурек и онда се пола сата врти по кући. Ја бих се већ вратила.
Moj zmu je sav usporen u smislu polako, gde zuris, samo jos ovu kafu, samo jos jednh cigaru, samo ovo da vidim
I sve ce on al polako
Kad izadje npr iz auta do prodavnice nesto brzinski nogu pred nogu meni dodje da izletim, vratim ga u auto i otrcim sama po to

i priznajem volela bih da sam mrvu kao on

ja sam dva puta sekla do sada i to bez ikakvog rezervnog plana
Ali prosto nisam mogla vise, i to je ono trpim trpim i pustam i cekam da skontaju i samo dodjem i kazem dovidjenja
I svi u soku, ko za one serijske ubice kad kazu bio je miran i fin komsija :lol:
ja sam ista takva
i u poslu i privatno
i nema shanse kasnije da se iskrpi to
mislim, ne natezem se, ne dramim
samo odem
kad mi padne klapna

i jesi li skocila?

ja sam sanjala da mi je na posao dosao lik koji me je hipnotiosao ukrao mi komp, sve vazne papire koji su u tom momentu bili na stolu i rookvnik u kom nemasta nema, kao i neke stampane meilove :lol:
koje olaksanje kad sam se probudila

Ču skočila, skočila, zaronila do dna i izronila napolje, sve sa jednim udahom :lol:

Kad ste kod snova, sinoć sam sanjala Bogomoljku. Ona kao Zlatokosa u nekom dvorcu viri s prozora na vrhu, a ja došla da tražim kašiku nutele. :mrgreen: Ona kaže u ladici su kašike, slobodno uzmi jednu, ja uzimam kašiku, nutelu nisam ni uzela i osjećam stid, kao zar kašiku nutele moram da molim. :)

Nego, meni baš odgovara što se pomjera sat, napokon će se beban buditi oko pola 7, 7, a ne pola 6, 6. :mrgreen: Voljela bih da tako i ostane, da uvijek bude ovo računanje, da više ne pomjeraju.

Kad ste kod snova, sinoć sam sanjala Bogomoljku. Ona kao Zlatokosa u nekom dvorcu viri s prozora na vrhu, a ja došla da tražim kašiku nutele. :mrgreen: Ona kaže u ladici su kašike, slobodno uzmi jednu, ja uzimam kašiku, nutelu nisam ni uzela i osjećam stid, kao zar kašiku nutele moram da molim. :)

Nego, meni baš odgovara što se pomjera sat, napokon će se beban buditi oko pola 7, 7, a ne pola 6, 6. :mrgreen: Voljela bih da tako i ostane, da uvijek bude ovo računanje, da više ne pomjeraju.

Nikad joj nećeš oprostiti što voli tanku parčad torte :lol:

Јел била мааала или вееелика кашика? :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back