Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
eno cizkejka u rerni
jos preliv od visanja
jos preliv od visanja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Monaco palacinkeSto sam ja mislila da si ti kacila pre neki dan njihive slatke palacinke, kad sam ja jela tortu
????
Сврнула мало, да ме забезекне Таб својим апсолутно изненадним променамаDe si bre![]()

Sve isto. Probam ja na silu, ali ne ide. Padni mi u zalogaj!![]()
Ко о чему, моја вештица о залогајимаSve isto. Probam ja na silu, ali ne ide. Padni mi u zalogaj!![]()

Ahaa...ja mislila keopsove...okiMonaco palacinke
Preko glova
Bile su slatke bas ali dobre stvarno
Pa dobro, efekat iznenađenja nije izostao sigurno. Mi se već navikli...Сврнула мало, да ме забезекне Таб својим апсолутно изненадним променама![]()

Pa ne mogu, moram da vozim sutra dete u školu i da radim neke medenjake.
Ma vise sve i svi u majcinu
Aj pobegnemo negde

Мени ово боље, без беспотребних дрангулија, само оно што заиста користимо...Pa dobro, efekat iznenađenja nije izostao sigurno. Mi se već navikli...
Pa ne mogu, moram da vozim sutra dete u školu i da radim neke medenjake.![]()
Dobro ti nama došlaМени ово боље, без беспотребних дрангулија, само оно што заиста користимо...
Imaš i ostale opcije, na ovim kao tačkama ispravnim, pored bolda i Italija, pa pored undo...Мени ово боље, без беспотребних дрангулија, само оно што заиста користимо...
Ma ovo je reakcija nadbubrega, ne pomaze tu kanaPokušaj da nadješ negdje kanu bez boje. Meni je užas opadala,sad stavljam kanu i skroz je prestalo opadanje. Ne znam kakva ti je boja kose,neutralna kana ne boji samo hrani dlaku.

havanski su tihi, retko laju, maze su velike, cisti i jako poslusni i mirniMoš i običnog bišona, ne znam za ovog kvinsinog kakva je, ali ovi su prilično tihi.
Maltezeri su grozozo i, uz dužno poštovanje, nikom ih ne preporučujem i moj lični animozitet nema nikakve veze sa tim)))

Осим што је расистаhavanski su tihi, retko laju, maze su velike, cisti i jako poslusni i mirni
ne smrdi kad je mokra, jer uglavnom nije mokra ni kad kisa pada jer ne zeli da izadje, ukipi se cela i preklinje da se vrati kuci
Pogledajte prilog 891100

Осим што је расиста![]()

pa nisu obrijaneМени су језиве оне ћелаве животиње, оне ”обријане” мачке![]()