86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ježa da maziš?А мени су они слатки, преслатки,...
Не знам. Ја уопште не умем са животињама. Али изгледа да можеKako ježa da maziš?

danas je dan stvoren za setnju i uzivanjeDebeli šumski golub <333
opreznoKako ježa da maziš?
I meni su tako slatkepa nisu obrijane
vec su mucene stvarno celave
А како другачије?Evo,jedva.Ko iscijedjeni limun.Sedam dana temperatura i tek od kako krenuh sa antibiotikom,spade.A regularni porodicni ljekar savjetovao samo vitamine i cajeve.

HvalaА како другачије?
Желим брз опоравак![]()
Evo,jedva.Ko iscijedjeni limun.Sedam dana temperatura i tek od kako krenuh sa antibiotikom,spade.A regularni porodicni ljekar savjetovao samo vitamine i cajeve.
onda ti imas nesto bakteriolosko a ne virusno.Evo,jedva.Ko iscijedjeni limun.Sedam dana temperatura i tek od kako krenuh sa antibiotikom,spade.A regularni porodicni ljekar savjetovao samo vitamine i cajeve.
Drži se Limune. Pij što više čajeva, i znaš već šta sve treba, pa da brzo ozdravišА како другачије?![]()
Желим брз опоравак![]()

samo nikako limun u vruc cajDrži se Limune. Pij što više čajeva, i znaš već šta sve treba, pa da brzo ozdraviš![]()

Mene to podsetilo na priču koju je malo dete učilo kad je krenulo u školu. Čak su poslednju rečenicu učili napamet i stalno joj se vraćali.Не знам. Ја уопште не умем са животињама. Али изгледа да може![]()
ja nam pustam diznijeve pesmice, trnutno djuskamo uz knjigu o dzungli 

ali ce se smznuti mukicaMene to podsetilo na priču koju je malo dete učilo kad je krenulo u školu. Čak su poslednju rečenicu učili napamet i stalno joj se vraćali.
Pogledajte prilog 891372