Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сврнула мало, да ме забезекне Таб својим апсолутно изненадним променама :lol:
Pa dobro, efekat iznenađenja nije izostao sigurno. Mi se već navikli... :lol:

:obozavam:

Ma vise sve i svi u majcinu
Aj pobegnemo negde
Pa ne mogu, moram da vozim sutra dete u školu i da radim neke medenjake. :heart:

Pa dobro, efekat iznenađenja nije izostao sigurno. Mi se već navikli... :lol:

Pa ne mogu, moram da vozim sutra dete u školu i da radim neke medenjake. :heart:
Мени ово боље, без беспотребних дрангулија, само оно што заиста користимо...

Kod nas u kuci je citave noci bila zurka
Maleni nam je definitivno doneo rota virus iz vrtica
Taman su zet I sestric izbacili sve iz sebe posle 6 sati uzastopnog povracanja, kad je sastavilo sestru
A muski su se oporavili kao da nista nije bilo pre toga, spala im je temperatura I telo im je trazilo slaninu za hranu
Sad je virus sastavio moju mamu..sat vremena sedi u kupatilu sa lavorom u krilima..barem znamo sta je.

Ја сам једном била на ивици да купим клинцу оног малог, белог, чупавог, преслатког. Имао је такву играчку, Снешка и спавао са њим.
Као, сада ћу да направим штос да је Снешко, од силне љубави оживео. Имала сам тако трипове да му правим чаролије. Док је палило :lol:
А онда се распитала, проблеми са очима и не знам шта још и одустала. Али да смо у кући не бих одустала.

Moš i običnog bišona, ne znam za ovog kvinsinog kakva je, ali ovi su prilično tihi.
Maltezeri su grozozo i, uz dužno poštovanje, nikom ih ne preporučujem i moj lični animozitet nema nikakve veze sa tim :))))
havanski su tihi, retko laju, maze su velike, cisti i jako poslusni i mirni :heart:
ne smrdi kad je mokra, jer uglavnom nije mokra ni kad kisa pada jer ne zeli da izadje, ukipi se cela i preklinje da se vrati kuci :lol:
beti.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back