Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A kako da ga blokira,npr.kad je s njim u autu,na nepoznatoj lokaciji,u noci ?
Sad ces ti reci sto je sjedala u auto s njim.
Pa kolega joj je,smatrala ga normalnim,sto ne bi sjela.Pretpostavka je da joj nije bio nimalo sumnjiv.
naravno da zena moze da sedne u auto, da moze da obuce minic i da se atraktivno obuce i da to nije poziv na seks..
ali ja pitam opet..kako je doslo do silovanja u kolima?
jel joj je vezao ruke.. nabio na zadnjem seditu na klupu?
sta je on uradio a sta ona?
jel jeskocio na nju..jel ga je ona grebala i branila se?
meni u celoj prici nije jasan sam cin silovanja kako je do njega doslo..samo to
inace osudjujem svako predatorsko ponasanje

pa ne stvarno
ako ju je silovao to je za svaku osudu i treba da trune u zatvoru
ali pitam prosto pitanje na koje mi jos niko nije odgvorio
kako ju je silovao na koj nacin?
ako jeste neka ga zakljucaju i bace kljuc.
Sad treba neka od žena ovde ako je to doživjela da ti ispiše da bi ti okvirno znao kako to izgleda jer niko od nas nije bio s njima,a od nas ovoliko žena neka je sigurno to doživjela.

И то сместа.
pazi..mogu da razumem i stah..uplasenost..jos ako je pretio pa zato nije odmah.
ali sad kad je samostalna..u drugoj zemlji..zasto pravi pompu oko toga..trebala je da podnese prijavu i da tuzilastvo resi
ne branim leku, daleko bilo
ali kad se ovako nesto kaze bez dokaza vec samo kao osuda posle te ni dunav ni sava ne mogu isprati
trebalo je prvo da tuzilastvo odradi svoje i kad se pokaze da je tako, onda u javnost.

i sta sad ako se pokaze da nije bilo silovanja?
pola ljudi veuju da je bilo..bambi i meduzu ni da se dokaze da nije bilo silovanja neces uveriti da nije bilo.. o tome se radi..ispljuje se covek samo na osnovu jednog izvora.
i ponavljam ne kazem da nije bilo..vec da se ove stvari rade na drugi nacin

naravno da zena moze da sedne u auto, da moze da obuce minic i da se atraktivno obuce i da to nije poziv na seks..
ali ja pitam opet..kako je doslo do silovanja u kolima?
jel joj je vezao ruke.. nabio na zadnjem seditu na klupu?
sta je on uradio a sta ona?
jel jeskocio na nju..jel ga je ona grebala i branila se?
meni u celoj prici nije jasan sam cin silovanja kako je do njega doslo..samo to
inace osudjujem svako predatorsko ponasanje
Pitaj nju...to niko od nas ne zna.Ali logika govori da uopste nije nemoguce.

pa ne stvarno
ako ju je silovao to je za svaku osudu i treba da trune u zatvoru
ali pitam prosto pitanje na koje mi jos niko nije odgvorio
kako ju je silovao na koj nacin?
ako jeste neka ga zakljucaju i bace kljuc.
Pa kako ce ti iko odavde odgovoriti? Pitas besmisleno pitanje.Ona ce valjda sudu ispricati kako i sta.Nije sve objavljeno javno.
Ali teoretski je sasvim moguce,ne znam sta ti nije jasno.

na kraju..zasto je uopste i izasla u javnost?
trebalo je da prijavi i da policija odradi svoj posao

Treba da ide u javnost i da time pomogne svim onim zenama koje se srame ili plase osude (a imamo je na lopate), pa godinama cute o tome.
Evo i sada.
Zrtva je tema. Nasilnik ne.
Da, znam, svako je nevin dok se ne dokaze suprotno, ali za onog ko je zrtva je vrlo jasno ko je krivac i o tome zeli da govori -

onda kada njoj kao zrtvi to emocionalno najlakse i kada je za to spremna, a ne onda kada Dragica iz Mrdjuse Donje misli da ona treba ili mora da reaguje.

Treba da ide u javnost i da time pomogne svim onim zenama koje se srame ili plase osude (a imamo je na lopate), pa godinama cute o tome.
Evo i sada.
Zrtva je tema. Nasilnik ne.
Da, znam, svako je nevin dok se ne dokaze suprotno, ali za onog ko je zrtva je vrlo jasno ko je krivac i o tome zeli da govori -

onda kada njoj kao zrtvi to emocionalno najlakse i kada je za to spremna, a ne onda kada Dragica iz Mrdjuse Donje misli da ona treba ili mora da reaguje.
Не треба да иде у јавност него у прву полицијску станицу.

Не разумем пост.
Kad je bio slucaj Aleksica danima je pisano samo o tome, druge teme nije bilo.
I ono sta je interesantno je da od pocetne reakcije kojom su svi bili sokirani Aleksicevim ponasanjem, to preraslo u komentarima osude tih djevojaka jer ne mogu vise da citaju o tome. I tek tad kada se skroz izlize tema, trazi se neka druga senzacija. Ovo ce sada da viku tri mjeseca dok se svaki stav ne provuce milion puta. A u medjuvremenu sve manje prostora nalazis gdje mozes da procitas I nesto korisno.

Izgleda da se igra okrenula. Vise nije dovoljno sto si zvijezda, politicar, baja da ti je sve dozvoljeno.
Mozda uskoro ljudi budu morali da pogledaju znacenje rijeci moral. Ili bar da otvore oci.
Do sada si mogao ubiti zenu I pitanje bi bilo samo cime je to isprovocirala. Danas jadni ne smiju ni da samaraju jer se pocelo u njih gledati.
Pa ide se iz krajnosti u krajnost, a to nije dobro

Pa otisla je.
Ali i u javnost.

Ah da, nije odmah nakon silovanja otisla u policiju, to bese problem? A Dragice misle da je „normalna“ i jedina ispravna reakcija ako se odmah ode u policiju.
Pa onda novi krug sumnjicenja i razvlacenja...
Samo jos da objasnis sta se promenilo pa joj sad odgovara da ga tuzi a pre nije htela. Ovako bi branila i zenu koja bivseg muza optuzi da je silovao kad joj je decu napravio. Kao ovaj pti ber koji olajava bivsu zenu sa kojom i dete ima, verovatno ga silovala

Pa otisla je.
Ali i u javnost.

Ah da, nije odmah nakon silovanja otisla u policiju, to bese problem? A Dragice misle da je „normalna“ i jedina ispravna reakcija ako se odmah ode u policiju.
Pa onda novi krug sumnjicenja i razvlacenja...

Наравно. Не, него треба да седе десет година и онда паф у Блиц и Курир.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back