Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jer sad se otvara kompletno novo pitanje
korist od toga
jer neka druga je odbila takve nasrtaje predatora i izvisila je za ulogu
i da podvucem..ne mislim da je to u redu nego glasno razmisljam da u trenutku iskoristis situaciju i onda se 10..20 godina kasnije setis da je to bila iznuda a u medjuvremenu neke druge koleginice bas zato sto su imale svoje ja i rekle NE u datom trenutku nisu imale uloge koje je imala ta osoba

pitanje je jako tesko i uzasno i strasno je da se takve stvari desavaju.
To je bio slucaj Mire Sorvano kojoj je Vajnstin blokirao karijeru posto ga je odbila. Tek je x godina kasnije neko od glumaca svjedocio da je bilo nedopustivo njoj dati znacajnu ulogu a zena nije bila svjesna da je na crnoj listi.

Могла је да дојави његовој тадашњој жени, ако је баш хтела да му науди. Сретну се и све јој исприча.
Informisi se sam.
I koliko je puta rekla „ne“ i kako ju je mucio i o njenom lecenju nakon traume.
Ali ti bi radije okrivio nju i govorio o koristoljublju.

На који начин ју је мучио?

Informisi se sam.
I koliko je puta rekla „ne“ i kako ju je mucio i o njenom lecenju nakon traume.
Ali ti bi radije okrivio nju i govorio o koristoljublju.
ni jednog trenutka je nisam okrivio

postavljam prosto pitanje na koje ni ti nemas odgovor i zato mi govoris ovako "informisi se"
kako je ona silovana?
sta se tacno desilo.
izvadio je ki.tu i mahao ispred nje sa njom?
rekao joj popusi mi ili neces dobiti ulogu?
sta se desilo?..prosto pitanje.

Poslednja izmena:
To je bio slucaj Mire Sorvano kojoj je Vajnstin blokirao karijeru posto ga je odbila. Tek je x godina kasnije neko od glumaca svjedocio da je bilo nedopustivo njoj dati znacajnu ulogu a zena nije bila svjesna da je na crnoj listi.
o tome pricam svo vreme.
i podvlacim.protiv toga sam i smatram uzasnim da se to desava..ali ako te neko ne veze ili ne drogira onda ti iz nekog razloga pristajes na odnos..
da..to se zove iznuda..slazem se sa tim i to nije u redu ..

ni jednog trenutka je nisam okrivio

postavljam prosto pitanje na koje ni ti nemas odgovor i zato mi govoris ovako "informisi se"
kako je ona silovana?
sta se tacno desilo.
izvadio je ki.tu i mahao ispred nje sa njom?
rekao joj popusi mi ili neces dobiti ulogu?
sta se desilo..prosto pitanje.
Ja odgovor imam, ali i vidim sta ti radis. :)
Ako neces da se informises, tvoj problem.

Njena uloga nije zavisila od Lecica, jer je ulogu vec imala. Nije imala korist od njega, a to je ono sto joj pokusavas poturiti.

o tome pricam svo vreme.
i podvlacim.protiv toga sam i smatram uzasnim da se to desava..ali ako te neko ne veze ili ne drogira onda ti iz nekog razloga pristajes na odnos..
Kako znas da se slozila?
Ja negdje procitah da je vise puta isla autom s njim i vjerovala mu i da joj nije nista bilo do tada.I da je on taj neki sledeci put iskoristio momenat,sto je sasvim moguce.A kako je moze silovati...pa moze,sigurno je fizicki jaci od nje,sto da ne moze.
Pri tom je sve ubjedjujuci da to nije nista lose.
Mislim,ima raznih scenarija,ali je fora sto niko od nas ne zna sve kockice te slagalice.

Ja odgovor imam, ali i vidim sta ti radis. :)
Ako neces da se informises, tvoj problem.

Njena uloga nije zavisila od Lecica, jer je ulogu vec imala. Nije imala korist od njega, a to je ono sto joj pokusavas poturiti.
sta radim?
ne slazem se sa tobom sto smatram da zena uvek moze i ima pravo da kaze NE ako ne zeli?
ako je muskarac uporan onda ga blokira ako je maltretira preko telefona ili ga prijavi.

Јавност целу причу неће никад сазнати, бацају нам полуинформације не би ли смо се што више свађали по друштвеним мрежама и тиме покрили праве проблеме.

o tome pricam svo vreme.
Uvijek mozes da promijenis posao da demonstrativno napadnes sefa, mozes da trpis. Sta god tvoja reakcija bila, mobing je ipak kaznjiv.
Mi mozemo da raspredamo o reakciji. To su palanacka posla, to je bas ovo sta mi radimo sad. Ali mobing nece postati nagradjivan ako ga neko prijavi.

Uvijek mozes da promijenis posao da demonstrativno napadnes sefa, mozes da trpis. Sta god tvoja reakcija bila, mobing je ipak kaznjiv.
Mi mozemo da raspredamo o reakciji. To su palanacka posla, to je bas ovo sta mi radimo sad. Ali mobing nece postati nagradjivan ako ga neko prijavi.
naravno, apsolutno se slazem i u svakom postu podvlacim da je to strasno i da treba kazniti

sta radim?
ne slazem se sa tobom sto smatram da zena uvek moze i ima pravo da kaze NE ako ne zeli?
ako je muskarac uporan onda ga blokira ako je maltretira preko telefona ili ga prijavi.
A kako da ga blokira,npr.kad je s njim u autu,na nepoznatoj lokaciji,u noci ?
Sad ces ti reci sto je sjedala u auto s njim.
Pa kolega joj je,smatrala ga normalnim,sto ne bi sjela.Pretpostavka je da joj nije bio nimalo sumnjiv.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back