Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jefticu je namesteno
Unistili coveku karijeru, sjajan glumac
On je budala sto je bio u vezi sa maloletnikom, ali nije silovatelj, bili su u vezi, kad je hteo da prekine dobio osvetu u vidu prijave
Ne pricam ovo napamet....
Izgleda da se igra okrenula. Vise nije dovoljno sto si zvijezda, politicar, baja da ti je sve dozvoljeno.
Mozda uskoro ljudi budu morali da pogledaju znacenje rijeci moral. Ili bar da otvore oci.
Do sada si mogao ubiti zenu I pitanje bi bilo samo cime je to isprovocirala. Danas jadni ne smiju ni da samaraju jer se pocelo u njih gledati.

a mentalno ******* neduznih muskaraca u mozak od strane zena?
ne bih ja nista dijelio na zensko- musko, ljudi su ljudi, samo sto se muskarci jos rjedje odlucuju da prijave nasilje od strane zena...
Ja nisam iskljuciva.
Svaki vid nasilja osudjujem.
Nisam rekla da su svi muski kao Leka.
Niti da su sve zene sjajbe. Ne izvrci.
Ali mi se povraca od potrebe da vecito pravdamo kretene

Bas je povredjena i besna.
Sigurno joj fali mlohava kita jednog dede
pre desetak godina kad se to desilo i nije bio deda :D

ali na stranu to
i da kazemo da se desilo, stvarno ne ulazim da li jeste ili nije
strasno je to sto je koristio polozaj da dodje do toga, ali ni nju nisu dvojcia drzala dok ju je on silovao ili joj je ubacio nesto u pice.
juce je pricala i neka novnarka sa kojojm je isto probao i... nista se nije desilo

Znaci priznajete samo sa nozem u grlo.
Divno.
Mislim da cu da se odjavim 🤣
A ti izjednačavaš, razmisli koliko je to u redu. Napadne te neko noću, u haustoru, ili kada se aktivno družiš sa nekim i često budeš u situacijama (nasamo, noću, i znaš da je razlog zbog kojeg te pozvao banalan i sumnjiv, a ipak odeš...) koje mogu da se protumače na razne načine, sa obe strane.

ali na stranu to
strasno je to sto je koristio polozaj da dodje do toga, ali ni nju nisu dvojcia drzala dok ju je on silovao ili joj je ubacio nesto u pice.
juce je pricala i neka novnarka sa kojojm je isto probao i... nista se nije desilo
Nadam se samo da nemas zensko dete kojem ces tako objasniti sta je ok, a sta nije, i da sem ako ne izvadi noz, ne drze je vezanom i drogiranom, ona je kriva sto je do odnosa doslo... Jer reci ne i odbiti odnos nije dovoljno

Nadam se samo da nemas zensko dete kojem ces tako objasniti sta je ok, a sta nije, i da sem ako ne izvadi noz, ne drze je vezanom i drogiranom, ona je kriva sto je do odnosa doslo... Jer reci ne i odbiti odnos nije dovoljno
nemam ali da imam naucio bih je da vrednuje sebe i da na takve ucene ne pristaje
kao sto i ja ne pristajem da radim neke poslove iz raznih razloga..ne mora uvek sve da bude povezano sa seksom.

Ne možeš izjednačavati silovanje kada ti neko drži nož pod grlom i siluje te, ili te toliko isprebija da te sastavljaju u bolnici, i ovakve situacije gde takve fizičke prisile nije bilo. Nije isto.
To je tacno.
Ali ne moze se izjednacavati kada muz pred sigurnom kucom ubije dijete na ocigled majke, pa ubije nju I samaranje nakon svadje u porodicnoj kuci.
A I jedno I drugo nazivamo nasilje I napad.

ali na stranu to
Tu novinarku su ismejali. Objavila kako ju je muvao, jaka stvar...msm....

A što se Leke tiče, nije je on doveo na isti projekat na kome su radili. Režirao je Šotra. Oboje su glumci, njena uloga nije zavisila od L. samo što je Leka poznat, a ova bi i ostala anonimus, bez skandala sa poznatim Lekom..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back