Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako ce meni svaki pms da bude ovakav ja cu da se roknem. Moram stvarno kod nekog dr. Ali kojeg?
Psihologa?
Psihijatra?
Endokrinologa?
Koga?

Dok se ispitam uci cu u klimaks.
Ali ovo je strasno.
Ajde promene raspolozenja... ali nocas ne mogu da se namestim, na stomak ne mogu, bradavice mi se vredjaju na dodir potkosulje, kao da sam se juce porodila, ledja i ruke i stopala me bole, bila sam na masazi u ponedeljak, nikad me nije bolelo posle masaze a idem gooodinama, sad me boli svako mesto gde me je dotakla, a glava, kako sam otvorila oci sa obe strane... juce mm ukljucio hladjenje vode i ja mahinalno popijem tu ledenu, od tog momenta se nakasljavam ... ustala sam popila brufen od 4oo , ako me glava popusti... i da, naravno da mi se pojacalo zujanje kao u svakom pms... juce sam imala i aritmije i lupanje srca i tresla sam se...

Boze kako je divno biti zensko :zaljubljena:
И мени је последњих неколико менструација чудно. То што ме крста боле као да ћу се породити ми је уобичајено, али се сада и надувам, никако течност да избацим. Па имам осећај да ми се пишки јако а када одем само пишнем. Будем ужасно раздражљива. Лудило. Нисам пре тако...

И мени је последњих неколико менструација чудно. То што ме крста боле као да ћу се породити ми је уобичајено, али се сада и надувам, никако течност да избацим. Па имам осећај да ми се пишки јако а када одем само пишнем. Будем ужасно раздражљива. Лудило. Нисам пре тако...
Sve te razumem a svaki put kao da je sve teze.
I nekako duze traje. Pocne 7 dana pred dobijanje. Grudi oteknu i budu preosetljive. Sva sam hipersenzibilna i inace, a ovo me dokusuri. I to piskanje imam. Ma sve... :zblesav:
Znas kad brojim dane, kao jos tri dana, preziveces. I onda se samo jedno jutro probudim sve mi lepo potaman optimizam ljubav ma savrsenstvo... ludilo

I mene su krsta u poslednje vreme počela da bole.

I kako si sada?
I sta pijes?
Hvala bogu više ništa. Ja sam to imala od stresa tamo devedesetih kad sam radila stresan posao, pa one sve frke, znaš već. Lekar mi je dao nešto iz Mađarske, donosili su jer su Mađari davali na naš recept, nas bar desetak poznanica je tada imalo istu boljku. Mislim da je bio Methotyrin. Lečenje je trajalo tri godine, prvo udarne doze, a zatim sve manje.
Reći će ti i za estrogen i progesteron sigurno, a možda i hormone hipofize, meni je to sve bilo ok, ali mi je šećer bio jako nizak.

Zato brinem za tebe, vidim sebe pre 25 godina.
Terapija:
Smiri se, razvij sve oblike kur**bolje koje si u stanju
Maksimalno iskoristi i more i Zlatibor, idi tamo kad god možeš, diši i ne brini ni o čemu
Videćeš kad dođeš u moje godine da je najvažnije da su ti deca živa i zdrava, ostalo je sve nebitno, rešiće se, tako da se u skladu sa tim i ponašaj

Terapija:
Maksimalno iskoristi i more i Zlatibor, idi tamo kad god možeš, diši i ne brini ni o čemu
Videćeš kad dođeš u moje godine da je najvažnije da su ti deca živa i zdrava, ostalo je sve nebitno, rešiće se, tako da se u skladu sa tim i ponašaj
То је оно чега сам ја у теорији свесна, а у пракси не могу да применим :(

Hvala bogu više ništa. Ja sam to imala od stresa tamo devedesetih kad sam radila stresan posao, pa one sve frke, znaš već. Lekar mi je dao nešto iz Mađarske, donosili su jer su Mađari davali na naš recept, nas bar desetak poznanica je tada imalo istu boljku. Mislim da je bio Methotyrin. Lečenje je trajalo tri godine, prvo udarne doze, a zatim sve manje.
Reći će ti i za estrogen i progesteron sigurno, a možda i hormone hipofize, meni je to sve bilo ok, ali mi je šećer bio jako nizak.
Kad ja nemam poverenja u lekare.
Samo sibaju po protokolu.
Saka lekova i ajmo dalje.

Naučiš, kao i sve ostalo. Meni je joga puno pomogla, a drugarica je išla na taj-či. Psiha je čudo. Pisala sam već, otišla sam da radim za manju platu u školu, ali sam se preporodila.

Terapija:
Hvala ti :zag:
Lepsi savet mi nisi mogla dati.
Mene stvarno smire saveti i razgovori. I tudja iskustva. Onda mi se jos vise ne ide kod dr jer mislim da je sve u mojoj glavi i tim hormonima sa kojima ja sama treba da naucim da zivim.
E tako nekako...
Tacno sam pocela sebe da pratim, i po ciklusu varira raspolozenje, od optimizma i srece do neba, sve je sjajno do dubioza teskih... realnost jeste iskreno trenutno opterecujuca jako... tako je zadnjih 10 godina i sve je teze a ja sve manje zelje da se sa tim bavim... kad si mlad zapinjes i dajes se a sad mislim da je najpametnije dici ruke... oterati sve u honduras i krenuti svojim putem...

Зато је онај савет за море, Златибор сјајан.
И планинарење, мислим да је јако добро за тело али и за душу.
Jeste.
Naučiš, kao i sve ostalo. Meni je joga puno pomogla, a drugarica je išla na taj-či. Psiha je čudo. Pisala sam već, otišla sam da radim za manju platu u školu, ali sam se preporodila.
I ja cu da trazim drugi posao.
Samo sto ja ne zelim svoju struku, ekonomiju, i racunovodstvo, tacno bih uvenula da sedim 8 sati u kancelariji. Pre cu u radnji da slazem rafove.
Imam 34 godine i ne znam koji posao bih ja trazila. :aha:

Jeste.

I ja cu da trazim drugi posao.
Samo sto ja ne zelim svoju struku, ekonomiju, i racunovodstvo, tacno bih uvenula da sedim 8 sati u kancelariji. Pre cu u radnji da slazem rafove.
Imam 34 godine i ne znam koji posao bih ja trazila. :aha:
Тако сам ја са 27 хтела да упишем психологију. И као матора сам. До сада сам је 2х могла завршити.

Чичак, мислим да је и до година. Имам неколико старијих другарица и тачно када премотам филм, оне су у годинама у којима смо ми сада исто имале тај немиран период, немиран у смислу самих са собом.
Daj Boze. Samo da vise prodje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back