Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И себе сам одувек видела некако хемингвејски...
Седим на тераси у столици за љуљање трудна, у крилу сасвим мало дете и поред се играју још двоје веће. За столом поред седи нешто старији тип, не превше причљив али стабилан и храбар, пише... На рамену му капуцин :lol: Около миришу још неубрани плодови воћа и тај мирис се меша са мирисом слане воде која се непрегледно пружа пред нама...
Ех, пусти снови :rotf:
Sve osim majmuna je super.

U svim mojim maštanjima smo žmu i ja, koliba na nekoj planini, u šumi, uz neko jezero. Drveni, nadsvođeni trem, neka super muzika, velika ona krevet ljuljaška, sedim ušuškana, čitam knjigu, pijem nešto kratko i duvam.
Žmu gleda u daljinu, mazi psa što mu je naslonjen na krilo i mašta o pecanju.
Povremeno razmenimo koju rečenicu o smislu života.
Ptice pevaju, pčelice zuje u daljini, na osunčanom proplanku. Vreme je stalo, vreme je naše, ono malo što ga je ostalo.

U svim mojim maštanjima smo žmu i ja, koliba na nekoj planini, u šumi, uz neko jezero. Drveni, nadsvođeni trem, neka super muzika, velika ona krevet ljuljaška, sedim ušuškana, čitam knjigu, pijem nešto kratko i duvam.
Ptice pevaju, pčelice zuje u daljini, na osunčanom proplanku. Vreme je stalo, vreme je naše, ono malo što ga je ostalo.
Ја вих стварно уживала тако како сам написала.
Мало се зезамо, али то јесте по мојој вољи.

И ово твоје скроз личи на тебе :heart:
Zelim vam ostvarenje snova,nisu ogromni i neostvarivi.

A je l mora taj smrtni ishod na kraju priče?

Нема везе са темом, али сам под утиском... Јуче причала са сином о преварама преко нета, лажном представљању, крађи идентитета,...
И обоје нас је тааако растужио случај једне баке, старије жене...
Исповест је поделила особа која ју је обманула. Жена. Представила се као мушкарац. И дописивала са њом 4 године. Жена се заљубила. И прешла неколико држава да би извисила на аеродрому. Ова се само није појавила и угасила профил. Насамарена жена никада није сазнала истину.
И да, била је наивна, бла, бла,... Али шта то некоме треба? Да се игра туђим осећањима и временом? Претужно...

И себе сам одувек видела некако хемингвејски...
Седим на тераси у столици за љуљање трудна, у крилу сасвим мало дете и поред се играју још двоје веће. За столом поред седи нешто старији тип, не превше причљив али стабилан и храбар, пише... На рамену му капуцин :lol: Около миришу још неубрани плодови воћа и тај мирис се меша са мирисом слане воде која се непрегледно пружа пред нама...
Ех, пусти снови :rotf:
Idi u dupe :lol:
Jel moze ovako: sedim u dvoristu puno drveca, moja kuca mj plac moja bastica sa zelenom salatom, kokoske kljucaju tu okolo, macke dremaju na suncu, jedna u mom krilu
Muz isto ko taj tvoj pise, al kodove za nov program na kojem radi za platu od 7 soma e :malav: sad cemo da krenemo ka gradu, posto smo u predgradju, da me vozi na posao u studio vogue dojcland imam zakazano fotkanje novog andjela u donjem vesu :malav: ja vozac nisam a u gsp ne idem naravno jer sam rodjena u komforu automobila :malav:

Idi u dupe :lol:
Jel moze ovako: sedim u dvoristu puno drveca, moja kuca mj plac moja bastica sa zelenom slatom, kokoske kljucaju tu okolo, macke dremaju na suncu, jedna u mom krilu
Muz isto ko taj tvoj pise, al kodove za nov program na kojem radi za platu od 7 soma e :malav: sad cemo da krenemo ka gradu, posto smo u predgradju, da me vozi na posao u studio vogue dojcland imam zakazano fotkanje novog andjela u donjem vesu :malav: ja vozac nisam a u gsp ne idem naravno jer sam rodjena u komforu automobila :malav:
Наравно да може :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back