Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
A ja čitam i razmišljam ko će to sve da hrani, čime i od čegaIzvini, sve, sve, sve i zvuči bajkovito, al taj tip sa majmunom na ramenu![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja čitam i razmišljam ko će to sve da hrani, čime i od čegaIzvini, sve, sve, sve i zvuči bajkovito, al taj tip sa majmunom na ramenu![]()
A dobro, majmun će da kradeТо нам је кућни љубимац. Дресиран да краде новчанике. Јер од његовог писања и мог дојења нема неке вајде![]()
Sve osim majmuna je super.И себе сам одувек видела некако хемингвејски...
Седим на тераси у столици за љуљање трудна, у крилу сасвим мало дете и поред се играју још двоје веће. За столом поред седи нешто старији тип, не превше причљив али стабилан и храбар, пише... На рамену му капуцинОколо миришу још неубрани плодови воћа и тај мирис се меша са мирисом слане воде која се непрегледно пружа пред нама...
Ех, пусти снови![]()
'okolo mirisu jos neubrani plodovi voca'.. od jednog kokosovog oraha mogu tamo nedelju dana bogishu da hranimA ja čitam i razmišljam ko će to sve da hrani, čime i od čega![]()
![]()
већ сам се спаковала'okolo mirisu jos neubrani plodovi voca'.. od jednog kokosovog oraha mogu tamo nedelju dana bogishu da hranim![]()
sacu i ja samo majmuna da navatamвећ сам се спаковала![]()
Ја бих стварно уживала тако како сам написала.I onda je bogi rođena matora, a ja već uveliko maštam o penziji
Eto, sad to samo prevedi na engleski i jos malo nakitiJa pokusavam da se potpisem u cestitku, nas direktor ide u penziju. Hocu da mu napisem od srca, ne ono standardno uzivaj u penziji
Stvarno nikad nisam upoznala osobu kao sto je on i verovatno nikad vise u karijeri necu naici na nekog kao sto je on. Divan covek.
U svim mojim maštanjima smo žmu i ja, koliba na nekoj planini, u šumi, uz neko jezero. Drveni, nadsvođeni trem, neka super muzika, velika ona krevet ljuljaška, sedim ušuškana, čitam knjigu, pijem nešto kratko i duvam.
Žmu gleda u daljinu, mazi psa što mu je naslonjen na krilo i mašta o pecanju.
Povremeno razmenimo koju rečenicu o smislu života.
Ptice pevaju, pčelice zuje u daljini, na osunčanom proplanku. Vreme je stalo, vreme je naše, ono malo što ga je ostalo.
Zelim vam ostvarenje snova,nisu ogromni i neostvarivi.Ја вих стварно уживала тако како сам написала.
Мало се зезамо, али то јесте по мојој вољи.
И ово твоје скроз личи на тебе![]()
A je l mora taj smrtni ishod na kraju priče?U svim mojim maštanjima smo žmu i ja, koliba na nekoj planini, u šumi, uz neko jezero. Drveni, nadsvođeni trem, neka super muzika, velika ona krevet ljuljaška, sedim ušuškana, čitam knjigu, pijem nešto kratko i duvam.
Žmu gleda u daljinu, mazi psa što mu je naslonjen na krilo i mašta o pecanju.
Povremeno razmenimo koju rečenicu o smislu života.
Ptice pevaju, pčelice zuje u daljini, na osunčanom proplanku. Vreme je stalo, vreme je naše, ono malo što ga je ostalo.
Idi u dupeИ себе сам одувек видела некако хемингвејски...
Седим на тераси у столици за љуљање трудна, у крилу сасвим мало дете и поред се играју још двоје веће. За столом поред седи нешто старији тип, не превше причљив али стабилан и храбар, пише... На рамену му капуцинОколо миришу још неубрани плодови воћа и тај мирис се меша са мирисом слане воде која се непрегледно пружа пред нама...
Ех, пусти снови![]()
A je l mora taj smrtni ishod na kraju priče?
Наравно да можеIdi u dupe
Jel moze ovako: sedim u dvoristu puno drveca, moja kuca mj plac moja bastica sa zelenom slatom, kokoske kljucaju tu okolo, macke dremaju na suncu, jedna u mom krilu
Muz isto ko taj tvoj pise, al kodove za nov program na kojem radi za platu od 7 soma esad cemo da krenemo ka gradu, posto smo u predgradju, da me vozi na posao u studio vogue dojcland imam zakazano fotkanje novog andjela u donjem vesu
ja vozac nisam a u gsp ne idem naravno jer sam rodjena u komforu automobila
![]()
Aaaa..pa dobro onda.Pa u penziji sam, šta misliš da mi sleduje
Ima 20god tako da živim, ne mislim odmah da mrem.
Ako dočekam penziju, tj![]()
E fala ti ko bratu ❤Наравно да може![]()
Koke ce bastovan da sacuvaE fala ti ko bratu ❤
A moja plata 10 soma ofkors da se zna ko u kuci nosi pantalone
Samo da macke ne pojedu kokoske dok smo na poslu![]()