Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E da, i ako ti prepišu nešto za smirenje, nemoj izbegavati da piješ, moraju da ti smire srce i aritmiju. Moja drugarica je imala 150 otkucaja, kao kolibri
Ne izbegavam ja, ako se odlucim da krenem.
Zasto ja ne idem kod dr?
Zato sto mi je ovo periodicno, u pms. Tada me hvata.
I cim se vratim u normalu, ja zaboravim. I plus taj problem nepoverenja.

Pa meni je trebalo 7 god da operisem bruh i to me ubedila macka za koju se ispostavilo da nije dr uopste :lol:

PS. Mozemo ubaciti i problem poverenja na listu “previse veruje drugovima na krsti” :malav:

Ја нисам амбициозна. Немам ни апетит што се плате тиче. И некако сам одувек у фазону- гладни бити нећемо. Нисам неко на кога проблеми са послом могу да утичу. Ако ми он не олакша и улепша живот, који ће ми? Он треба да буде у служби лагоднијег живота, а не да ми живот упропасти. Лако одлучим да променим, не држим грчевито нешто сигурно до нове, боље прилике. Ту сам сасвим опуштена.
Мене кидају лоши односи. Не могу да идем у колектив где ми енергија и људи не одговарају. Где је атмосфера напета. Нема тих пара због којих би на то пристала. Посао је последње због чега бих губила живце.

Zasto ja ne idem kod dr?

Pa meni je trebalo 7 god da operisem bruh i to me ubedila macka za koju se ispostavilo da nije dr uopste :lol:

PS. Mozemo ubaciti i problem poverenja na listu “previse veruje drugovima na krsti” :malav:
Moguće da ti je hiperstimulacija poremetila nešto, probaj onaj Femisan u PMS, žene se kunu u njega, ne može da škodi

Zasto ja ne idem kod dr?

И мене је Квинси изгрдила због једног сумњивог младежа. Како сам неодговорна, има детете,... Хвала јој...

И себе сам одувек видела некако хемингвејски...
Седим на тераси у столици за љуљање трудна, у крилу сасвим мало дете и поред се играју још двоје веће. За столом поред седи нешто старији тип, не превше причљив али стабилан и храбар, пише... На рамену му капуцин :lol: Около миришу још неубрани плодови воћа и тај мирис се меша са мирисом слане воде која се непрегледно пружа пред нама...
Ех, пусти снови :rotf:

Ја нисам амбициозна. Немам ни апетит што се плате тиче. И некако сам одувек у фазону- гладни бити нећемо. Нисам неко на кога проблеми са послом могу да утичу. Ако ми он не олакша и улепша живот, који ће ми? Он треба да буде у служби лагоднијег живота, а не да ми живот упропасти. Лако одлучим да променим, не држим грчевито нешто сигурно до нове, боље прилике. Ту сам сасвим опуштена.
Мене кидају лоши односи. Не могу да идем у колектив где ми енергија и људи не одговарају. Где је атмосфера напета. Нема тих пара због којих би на то пристала. Посао је последње због чега бих губила живце.
I ja bih tako isto da ovo nije kao “nase” :lol:
I svesna sam i kad nadjem drugi posao mm ce se opet jednako kidati dok ne shvati neke stvari... ali necu ja druge da menjam... niti mogu
Moguće da ti je hiperstimulacija poremetila nešto, probaj onaj Femisan u PMS, žene se kunu u njega, ne može da škodi
To i ja mislim. Mada se ona naplatila posteno. :lol:

A sad cu da zapisem i da kupim to. I javicu jel deluje.

Седим на тераси у столици за љуљање трудна, у крилу сасвим мало дете и поред се играју још двоје веће. За столом поред седи нешто старији тип, не превше причљив али стабилан и храбар, пише... На рамену му капуцин :lol: Около миришу још неубрани плодови воћа и тај мирис се меша са мирисом слане воде која се непрегледно пружа пред нама...
Sestro bliznakinjo po mastarijama, jel ti dojis to dete? :lol:

Izvini, sve, sve, sve i zvuči bajkovito, al taj tip sa majmunom na ramenu :lol:

Izlakirala sam nokte u crno.
Prvi put u zivotu. :lol:
У недељу сам сконтала да имам исте као Горица Поповић у Каљавим гумама :lol:

Prilozi

• DSC_0437.JPG
    DSC_0437.JPG
    40,8 KB · Pregleda: 37
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back