limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.106
Mjesec prodje,dan nikad.Cickov pms opet stigao, kad pre![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mjesec prodje,dan nikad.Cickov pms opet stigao, kad pre![]()
Zajedno smo jacipreguracemo mi i ovaj pms i ms i covid 19, ja da ti kazem
nadaqm se da ce me po zavrsetku nagraditi za ove lepe reciCickov pms opet stigao, kad pre![]()
Знаш ли како функционишу авионски летови? Уђеш на аеродром да се чекираш, брњица на лице, један иза другог на најмање 2 метра. Пасошка контрола код полиције, брњица и два метра. Сигурносна контрола пре уласка у авион, брњица и два метра. Уђеш у авион, брњица и чешеш раме о раме са две особе до тебе...Туга...
Где год да се окренеш је против малог, вредног човека.
Па шта рећи за пијаце које нису могле да раде а отворене док Лидл јесте а затворен простор.
Онај што прави пљескавице не може једну да избаци кроз прозорчић, таква су правила, само достава, а у Максију поред, у затвореном простору се гужва 200 људи.
И када верујеш својим очима а не њиховим речима, разумно и логично сагледаш и побуниш се јер је то твоја дужност испред свих, да реагујеш на неправду и не дозволиш да ти вређају интелигенцију- ти испадаш бедан и неодговоран.
i onda kad dele klopu i pice svi u isto vreme skinemo maske, ispricamo se ko ljudi i navlaci masku nazad...sedim, gledam i ne verujem sta me snasloЗнаш ли како функционишу авионски летови? Уђеш на аеродром, брњица на лице, један иза другог на најмање 2 метра. Пасошка контрола код полиције, брњица и два метра. Сигурносна контрола пре уласка у авион, брњица и два метра. Уђеш у авион, брњица и чешеш раме о раме са две особе до тебе...![]()
Kreteni epidemiolozi.Niko ne kaže da maska ništa ne vredi ako ne držiš distancu, plus kažu da virus ulazi i preko očiju.Уђеш у авион, брњица и чешеш раме о раме са две особе до тебе...![]()
E,jos nam trebaju maske na oci i pravo na gubiliste.Kreteni epidemiolozi.Niko ne kaže da maska ništa ne vredi ako ne držiš distancu, plus kažu da virus ulazi i preko očiju.
Kreteni epidemiolozi.Niko ne kaže da maska ništa ne vredi ako ne držiš distancu, plus kažu da virus ulazi i preko očiju.
80posto respiratornih virusa ti ulazi kroz ociE,jos nam trebaju maske na oci i pravo na gubiliste.
Mislim da vredi I nije bacanje parae dame
jel valja ovo nesto ili je bacanje para?
https://nonstopshop.rs/ciscenje-i-odlaganje/vileda-turbo-mop-set-za-ciscenje-6701014/
Ako ce meni svaki pms da bude ovakav ja cu da se roknem. Moram stvarno kod nekog dr. Ali kojeg?
Psihologa?
Psihijatra?
Endokrinologa?
Koga?
Dok se ispitam uci cu u klimaks.
Ali ovo je strasno.
Ajde promene raspolozenja... ali nocas ne mogu da se namestim, na stomak ne mogu, bradavice mi se vredjaju na dodir potkosulje, kao da sam se juce porodila, ledja i ruke i stopala me bole, bila sam na masazi u ponedeljak, nikad me nije bolelo posle masaze a idem gooodinama, sad me boli svako mesto gde me je dotakla, a glava, kako sam otvorila oci sa obe strane... juce mm ukljucio hladjenje vode i ja mahinalno popijem tu ledenu, od tog momenta se nakasljavam ... ustala sam popila brufen od 4oo , ako me glava popusti... i da, naravno da mi se pojacalo zujanje kao u svakom pms... juce sam imala i aritmije i lupanje srca i tresla sam se...
Boze kako je divno biti zensko![]()
e dame
jel valja ovo nesto ili je bacanje para?
https://nonstopshop.rs/ciscenje-i-odlaganje/vileda-turbo-mop-set-za-ciscenje-6701014/
A i ja sam skoro pa devojcicaEvo možeš kod mene. Jest da lečim decu, ali pijem kao matora![]()
Čičak, ako nisi do sada, polne hormone i hormone štitne, obavezno! Ove simptome sam imala ja kod hipertireoze. Stresiranje i nervoza takođe. Dobar endokrinolog rešava sveAko ce meni svaki pms da bude ovakav ja cu da se roknem. Moram stvarno kod nekog dr. Ali kojeg?
Psihologa?
Psihijatra?
Endokrinologa?
Koga?
Dok se ispitam uci cu u klimaks.
Ali ovo je strasno.
Ajde promene raspolozenja... ali nocas ne mogu da se namestim, na stomak ne mogu, bradavice mi se vredjaju na dodir potkosulje, kao da sam se juce porodila, ledja i ruke i stopala me bole, bila sam na masazi u ponedeljak, nikad me nije bolelo posle masaze a idem gooodinama, sad me boli svako mesto gde me je dotakla, a glava, kako sam otvorila oci sa obe strane... juce mm ukljucio hladjenje vode i ja mahinalno popijem tu ledenu, od tog momenta se nakasljavam ... ustala sam popila brufen od 4oo , ako me glava popusti... i da, naravno da mi se pojacalo zujanje kao u svakom pms... juce sam imala i aritmije i lupanje srca i tresla sam se...
Boze kako je divno biti zensko![]()
Ни мене. Од јуче боли, не помажу таблете. Пробудила сам се с главабољом.Ne prolazi me glavobolja.
Sagnula se da zavezem detetu pertle, pridigla se a srce da iskoci, kao da sam trcala... Boze sta mi je?
I kako si sada?Čičak, ako nisi do sada, polne hormone i hormone štitne, obavezno! Ove simptome sam imala ja kod hipertireoze. Stresiranje i nervoza takođe. Dobar endokrinolog rešava sve
Koji su to polni hormoni?Čičak, ako nisi do sada, polne hormone i hormone štitne, obavezno! Ove simptome sam imala ja kod hipertireoze. Stresiranje i nervoza takođe. Dobar endokrinolog rešava sve