86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Ја већ дуже време све што могу купујем искључиво домаће. И како сам старија тако ми та свест и расте.
Зашто би туђе било боље?
Зашто би туђе било боље?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi nismo.Izlazak bio od 7 do 10.U 11 policijski cas...i nista nam ne fali.Popizdeće klinci, već im je preko glave, imaju svoje potrebe.
Mi smo izlazili posle 23 ili ponoći, pa nam je sad svejedno.
KŠ i sam zna za ilegalne štekove, tako da su te mere zatvaranja besmislene.
E,kad pricitah danas da je i susam zagadjen pesticidima,a uvoze ga iz Indije.Ја већ дуже време све што могу купујем искључиво домаће. И како сам старија тако ми та свест и расте.
Зашто би туђе било боље?
Jaja odavno kupujem od zene sa sela.I sve ostalo sto se moze naci.Ја већ дуже време све што могу купујем искључиво домаће. И како сам старија тако ми та свест и расте.
Зашто би туђе било боље?
Koliko ima muke oko domaceg ajvara,vrijedi svaku paru.И сећам се оних расправа на Фејсу. Жена продаје домаћи ајвар. Ставила оглас и цену. Никога не туче по ушима да га купи. А маса кренула да је напада (!?). Јер, Боже мој, за теглу домаћег, правог ајвара је пуно а за теглу Нутеле није пуно. Што је проблем да ћутиш и товиш се Нутелом? Има ко ће њен труд да цени и плати.
Koliko ima muke oko domaceg ajvara,vrijedi svaku paru.
Jaja odavno kupujem od zene sa sela.I sve ostalo sto se moze naci.
Kad pogledam ono smece od voca i povrca u marketima.A i to neko kupuje.Polutrulo bude.
I kad vidim da je krompir uvezen iz Egipta.
Ja sam ga pravila za sebe,da treba da ga prodam ne bih ispod 7-8 €. To je veliki posao ako hoces da je dobar. Kome je puno nek jede tursiju.И сећам се оних расправа на Фејсу. Жена продаје домаћи ајвар. Ставила оглас и цену. Никога не туче по ушима да га купи. А маса кренула да је напада (!?). Јер, Боже мој, за теглу домаћег, правог ајвара је пуно а за теглу Нутеле није пуно. Што је проблем да ћутиш и товиш се Нутелом? Има ко ће њен труд да цени и плати.
Ovde uvijek ima pored pijace bakica koje prodaju svoje povrce. Uvijek trazim njih kad kupujem. Nevjerovatna je razlika ,narocito se krompir razlikuje od onog koji mogu kupiti u Merkatoru ili Konzumu.
tako i ja nekako mislim. nije da sam ocajna i da nemam posao, tako da cekam sledecu dobru prilikuКо зна зашто је то добро![]()
ljudi su generalno ljubomorni i zavidni i vole da potcenjuju tudj rad i trudИ сећам се оних расправа на Фејсу. Жена продаје домаћи ајвар. Ставила оглас и цену. Никога не туче по ушима да га купи. А маса кренула да је напада (!?). Јер, Боже мој, за теглу домаћег, правог ајвара је пуно а за теглу Нутеле није пуно. Што је проблем да ћутиш и товиш се Нутелом? Има ко ће њен труд да цени и плати.