Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И сећам се оних расправа на Фејсу. Жена продаје домаћи ајвар. Ставила оглас и цену. Никога не туче по ушима да га купи. А маса кренула да је напада (!?). Јер, Боже мој, за теглу домаћег, правог ајвара је пуно а за теглу Нутеле није пуно. Што је проблем да ћутиш и товиш се Нутелом? Има ко ће њен труд да цени и плати.

Ја већ дуже време све што могу купујем искључиво домаће. И како сам старија тако ми та свест и расте.
Зашто би туђе било боље?
Jaja odavno kupujem od zene sa sela.I sve ostalo sto se moze naci.
Kad pogledam ono smece od voca i povrca u marketima.A i to neko kupuje.Polutrulo bude.
I kad vidim da je krompir uvezen iz Egipta.

И сећам се оних расправа на Фејсу. Жена продаје домаћи ајвар. Ставила оглас и цену. Никога не туче по ушима да га купи. А маса кренула да је напада (!?). Јер, Боже мој, за теглу домаћег, правог ајвара је пуно а за теглу Нутеле није пуно. Што је проблем да ћутиш и товиш се Нутелом? Има ко ће њен труд да цени и плати.
Koliko ima muke oko domaceg ajvara,vrijedi svaku paru.

Ма само када видиш да се наше јабуке извозе а увозе туђе док добар део наших пропада, а породиље добијају виршле у болници... да те мука ухвати.
Или други купују наше воће за смешне новце, произвођач једва крпи крај с крајем, а онда ови што откупе цеде сокове, пакују у лепу амбалажу и вишеструко зараде.
Нема друге но да устане кука и мотика! Само када, када!?

Ja sam ga pravila za sebe,da treba da ga prodam ne bih ispod 7-8 €. To je veliki posao ako hoces da je dobar. Kome je puno nek jede tursiju.

ljudi su generalno ljubomorni i zavidni i vole da potcenjuju tudj rad i trud

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back