Шта тренутно радиш? 15

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam samoživa pobogu nego me je strah i za vas mlade što primate to, i molim boga da budete dobro.
Sve je meni jasno, ali mi se čini da to nije ništa dobro ispitano. Možeš li da razumeš da se neko toga plaši i ne samo za sebe?

afro, nisu vakcine izmisljene jucer
i nema savrsenih lijekova i terapija
100 posto efikasnih, bez ikakvih nuspojava
al da ih uopce nema
bili bismo u puno vecem problemu

Pa odluči se jel radiš ili ne radiš
Pa ne pitam se koliko vidis.
A b'e Čičak, ne mogu ljudi da rizikuju da se razbole samo da bi došli kod vas u kafanu.
Kako možeš tako, ne radiš sada jer je situacija takva da se ljudi ne okupljaju, sa ili bez Vučica, sa merama ili bez njih opet razumni ne bi pravili svadbe i rodjendane...

Na forumu je sada bolesno troje, od koliko ljudi, tridesetak...koji je to procenat, ne znam da li stvarno misliš da ljudi preleze kovid i prvo im je na pameti da otrče u dim i glasnu muziku po noći...ugrožen ste sektor, kao i mnogi drugi sektori...sta da kaže avijacija, znaš koliko je ljudi dobilo otkaze...ne možemo bolesne da nateramo da putuju da pilot ne bi dobio otkaz...za neki šlag sa trešnjicom ljudi moraju da budu zdravi i zato iz ovoga mora da se izadje nekako.
Jel ja nekoga teram?
Jel neko primoran da ide u restoran?

Ljudi zele da idu ali nam ne dozvoljavaju da radimo. I? Resenje?

Nisam samoživa pobogu nego me je strah i za vas mlade što primate to, i molim boga da budete dobro.
Sve je meni jasno, ali mi se čini da to nije ništa dobro ispitano. Možeš li da razumeš da se neko toga plaši i ne samo za sebe?
Ko je jako izložen virusu, zdravstvo, vojska, policija, prosveta, trgovine, i nemaju puno izbora. Ili vakcina, ili će ga dobiti sa ko zna kakvim posledicama

I taj što radi za dnevnicu valjda ne troši dnevno što zaradi, ko kaže da taj neko nema više od mnogih, to ne znamo, ali niko ne želi da iko trajno ostane bez posla već da se smire skijaši i ovi što ne mogu bez kafiča i tc pa da bar malo počne krivulja da pada. To bi po meni bilo u redu, ali i to se mnogima ne bi dopalo.

Ko je jako izložen virusu, zdravstvo, vojska, policija, prosveta, trgovine, i nemaju puno izbora. Ili vakcina, ili će gadobiti sa ko zna kakvim posledicama
Evo sve kasirke popadale :lol:
Vojska isto...
O policiji da ne pricam, pokusavaju svakodnevno da se dezinfikuju alkoholom po kafanama al i dalje padaju... :lol:
O prosveti da ne pricam... :lol:
Uciteljica i 10 ucenika pod maskama, OgrOMAN rizik...

Javni prevoz nije :zaljubljena:

I taj što radi za dnevnicu valjda ne troši dnevno što zaradi, ko kaže da taj neko nema više od mnogih, to ne znamo, ali niko ne želi da iko trajno ostane bez posla već da se smire skijaši i ovi što ne mogu bez kafiča i tc pa da bar malo počne krivulja da pada. To bi po meni bilo u redu, ali i to se mnogima ne bi dopalo.
ma jako je tesko potrositi hiljadu dinara, sigurno pola stavi u stek :malav:

afro, ti zivis skromno pa jedva dotekne
znas i sama
sad podijeli tih 10-20 evra dnevno na recimo tri ili cetiri duse u kuci...

Pa ne pitam se koliko vidis.

Jel ja nekoga teram?
Jel neko primoran da ide u restoran?

Ljudi zele da idu ali nam ne dozvoljavaju da radimo. I? Resenje?

Ko to želi tako silno da pravi proslave po kafanama sada?
Ja ne poznajem takve ljude.
Vidim da ljudi pate za starim životom, putovanjima, za ljudima koje ne viđaju, za životom bez zaraze i alkohola i pretpostavljam da će narod pohitati na odmore jer ljudima odmori trebaju, od vesti, od kuće, od posla, od straha ali baš da mi je neko kazao da samo čeka da otrči na slavlje moje uši zaista čule nisu.
I tu je ceo problem...ja mislim da i bez mera vama trenutno ne bi bilo bukirano puno termina kao što i Domaćica priča da nema naručenih torti pa bi tebi trebalo da bude u najvećem interesu da se ova zaraza završi a najbrže će se završiti kolektivnim imunitetom.
Zato je najbolje da se vakcinišete da bi se sve ovo završilo.

Vidim da ljudi pate za starim životom, putovanjima, za ljudima koje ne viđaju, za životom bez zaraze i alkohola i pretpostavljam da će narod pohitati na odmore jer ljudima odmori trebaju, od vesti, od kuće, od posla, od straha ali baš da mi je neko kazao da samo čeka da otrči na slavlje moje uši zaista čule nisu.
I tu je ceo problem...ja mislim da i bez mera vama trenutno ne bi bilo bukirano puno termina kao što i Domaćica priča da nema naručenih torti pa bi tebi trebalo da bude u najvećem interesu da se ova zaraza završi a najbrže će se završiti kolektivnim imunitetom.
Frejo, pa ne rade kafane samo svadbe i ispracaje a i na odmoru sednes negde da pojedes nesto i popijes

Pa, puni restorani ljudi,.mladi, stari..kafana, najstarija srpska institucija
A poslovni sastanci gde duvamo al na distanci jedni drugima u facu, to je ok
Pa dokle će Korona da bude nepoznanica....jedno 25 godina? Garantovano.

Pa, puni restorani ljudi,.mladi, stari..kafana, najstarija srpska institucija.
A poslovni sastanci gde duvamo al na distanci jedni drugima u faci, to je ok
Pa dokle će Korona da bude nepoznanica....jedno 25 godina? Garantovano.

Градски превоз, тискамо се као да је све нормално.

Ako budem za nedelju-dve radila nalaz anti-tela, javiću vam šta su našli

Pa rade za toliko kafane, ja bila na ručku prošle nedelje, šta vam je ?
pa rade sad radnim danima, vikendom do 14h ali ok, mozemo na dorucak

i to je glupost svoje vrste, kafane i TC ili treba zatvoriti skroz ili produziti radno vreme a ne da svi navale u isto vreme

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back